Buna.Isterica inseamna cu totul altceva, nu suspicioasa. Ar fi ok sa o intrebi chiar tu acest lucru. Eu as putea presupune ca e asa cum zici, isi pierde incetul interesul, dar daca nu e asa? Nu mai bine intrebi direct, intr-o maniera calma si rationala, fara sa acuzi? Fiindca atunci se va ajunge la certuri.
Iata ce spui tu:
"...am observat că iubita mea..."
"...sau eu doar sunt isterică?"
Sa inteleg ca si tu esti lesbianca?
Poate si-a gasit o alta lesbi, care performa mai bine in pat si s-a mutat la aia!
Asta ma intreb si eu asta e baiat sau fata
Da și eu sunt nelămurit.
? Noi care nici nu am făcut sex.
Ești la vârsta când prietenia ta cu altă fată se termină.
Cam la 14 - 15 ani se întâmplă asta la fete.
Noi suntem Intr o relație, ea este lesbi și eu sunt bi
Câți ani ai?
Ai scris - Noi care nici nu am făcut sex.
Ești ferm convinsă că aia e lesbi?
Orientatia sexuala nu este despre sex dar despre sentimentele pe care le ai fata de un anumit gen. Daca o persoana face sex cu alta persoana de același gen, nu înseamnă că este bi sau lesbi
Fata aia sigur nu e lesbi și a fost prietenă cu tine că nu găsea un băiat.
Poate tu interpretezi prietenia asta ca o relație între iubiți.
Noi am vb despre am și am decis amandoua că intrăm Intr o relație. Și eu nu am 15 ani.
Mhm. De aia se numește orientare sexuală...
Trebuie sa discuti cu ea si sa afli ce s-a intamplat pentru ca in mod evident ceva s-a intamplat. Poate au aflat parintii despre orientarea ei sexuala, poate se simte ciudata, diferita si trista din cauza orientarii ei sexuale, poate are alt gen de probleme, e inutil sa ne dam noi cu parerea despre asta, trebuie sa o intrebi pe ea.
Viata intr-o relatie cu o persoana de acealas sex este mai grea, lumea judeca, e rea si proasta! Incearca sa discuti cu ea si sa vezi ce probleme are
Probabil doar este super ocupata sau în perioade proaste.
Știu ce inseamna sa ai diverse treburi și zile când nu ai chef sa discuți cu anumite persoane și să petreci timpul ala tu cu tine.
Totuși discuta cu aceasta despre problema asta și vezi care este faza.