Reactia ta se numeste gelozie si nu mi se pare ca-i intemeiata, odata ce fata a fost intr-o relatie de amicitie, relatia fiind doar online, adica flirt, minciuna si nimci real.
Daca iti place fata asta, atunci inchide pe veci subiectul ala, ca-i deja jenant pentru tine, sa fii gelos pe un flirt online.
Sincer mai mult e frica de a pierde o persoana pentru mine odată ce mă atașez decât să fie o gelozie pe o "relație" online.
Stii unde duc relatile online? la dezamagire atat
Să clarific eu cu ea nu suntem o relație online, ne am întâlnit deja de 2-3 ori, ea cu prietenul meu au vorbit 3 săptămâni pe Instagram si WhatsApp, nu s-au întâlnit deloc.
Este doar frica de a pierde persoana respectivă și te gândești la orice scenariu posibil și rupt de realitate.
"Doar frica" asta ajunge la o gelozie paranoica si rupta de realitate si este exact motivul multor separari de cupluri.
Asa ca bafta
Au conversat 3 saptamani online. Nici macar nu trebuia mentionat.
Iar tu esti bolnav de gelozie.
Daca vrei sa ai vreo relatie normala cu vreo fata, trebuie sa te tratezi.
Vorbesc serios.
Mergi la psiholog. Ai 10 consultatii gratuite cu trimitere de la medicul de familie.
Nu cred că e o soluție să ajung la psiholog, sincer sunt doar overthinker și îmi fac doar scenarii false in loc sa trăiesc în prezent.
Te minti singur si ii ranesti pe cei din jur.
E un sfat foarte bun sa vezi un psiholog.
Așa și dacă ar fi făcut ochii dulci pentru el, care ar fi fost problema? Nu te afectează în viața de zi de zi pe tine cu nimic... mâncarea aceeși gust, ziua tot la fel va trece. Aia e, se duce cu el și gata, dacă de el îi place mai mult și tu cauți pe altcineva. Nu trebuie să ajungi o obsesie pentru nici o persoană, că mai rău vei face.
Sincer cel mai logic răspuns.
Mulțumesc, să mai adaug că dacă îi arăți că ești obsedat. Ea își va face o părere proastă și va încerca să fugă de tine chiar dacă prin absurd va avea o relație cu celălalt băiat și se vor despărți la un moment dat.
Ti a povestit, nu te a mintit, deci unde este problema!
Nu trebuie sa te afecteze, dar nici nu trebuie sa ii reprosezi sau sa iti faci tu filme!
Mi-a spus și ea că uneori duc lucrurile la extrem, sunt overthinker uneori lucrul ăsta te macină pe interior și îți distruge mentalitatea.
Scrie mi in privat daca vrei! Tu ai stiut de la inceput asta, fata nu are nici o vina, daca se ardea cu prietenul tau si era corecta de la inceput si iti spunea, la fel nu avea nici o vina.Tu decideai daca o sa fi cu ea sa nu Ea ti a spus ca doar a vorbit cu el, problema este la tine!
RRSecularHumanist întreabă: