Ai putea sa o intrebi despre muzica, filmele care ii plac. Fi amuzant si spontan, nu poti sa planifici o discutie de la inceput pentru canu sti ce raspuns iti va da. In general arata-te interesat de lucrurile care ii plac si arata-i ca vrei sa afli mai multe despre ea. (p.s.:daca ai un catelus sau alt animalut cute, e un +) Sper ca te-am ajutat. Take care:*
Pentru a lega o relatie, nu este suficient sa fii doar dragut, trebuie sa mai fii si capabil. Daca nu ai ce vorbi cu ea, nu este cazul sa continuati.
Ce faci pisi?
Iesim la o shaorma cu de toate?
Ola chikita!
Dami si mie numarul tau de telefon sa te bag in agenda!
Mi-am luat gel si spray, am pistol si celurar! Ram-pa-pa-pam!
Succes!
Pai poti sa o intrebi ce-i place, care sunt hobby-urile ei, roaga-o sa ase prezinte apoi fa si tu la fel, gasiti un subiect comun si discutati despre el. Spune-i ca vrei sa va vedeti cam des si ca vreti sa deveniti prieteni
cam asta
Ce a facut de sarbatori? daca i-ai iesitp lanurile, daca asteapta scoala
ce filme ii plac
muzica
Ducetiva intr-un loc restrans si cunoasteo asa vei avea mai multe subiecte de discutat cu ea
Bafta!
Intreaba-o despre era, afla ce ii place, poate chiar aveti lucruri in comun si veti avea parte de discutii interminabile. dar cred ca mai bine ii dai intalnire la un film sau o plimbare in parc, e mult mai bine decat sa vorbiti pe messenger. Bafta! Sper ca iti e de ajutor raspunsul meu.
Mai intai are trebui sa o intrebi despre ce ii place sa faca in weekend, despre mancarea favorita etc. iar apoi ati putea sa vorbiti despre un film, o carte
beausingurlamasamea întreabă: