| TrixiLestrange a întrebat:

...Am intalnit un baiat care e prieten cu varul meu si e cunoscut in tot orasul, este cu 3 ani mai mare ca mine si nu stiu cum sa-i spun ca imi place de el (el vb frumos cu mine, adica nu e genu de baiat care sa ma jigneasca). Deci, ce pot sa fac (ap. nu ne cunoastem fata in fata, ne stim de pe facebook big grin)

Răspuns Câştigător
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Cred ca primul pas care ar trebui sa dai este sa va vedeti in persoana, dupa, sa incepi sa te apropii fizic de el, dar si sentimental (sa aflii ce ii place, sa ii castigi increderea ajutandul cu ce poti), iar dupa aia, sa ii spui ca iti place de el si daca ar vrea sa fiti impreuna. (Nu stiu daca ar merge cu el, pentru ca nu il cunosc, dar eu am facut la fel, si asta fara sa ne cunoastem in persoana. Iar acum avem doi ani impreuna). Succes! kiss

4 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Bai sa mor eu.Toti sunt cunoscuti in tot orasul, in toata scoala.Dar cine draq sunt ei ma? Brad Pit si cu Beckam?
Off cand va aud ma ia un asa ras si totusi o asa tristete cand vad atata prostie si exagerare...

| TrixiLestrange explică (pentru DirectDinBerceni92):

Orasul meu e mic si el este singurul care poate sa mearga pe o roata pe motocicleta...de aia ziceam ca il stie tot orasul si da e ca un brad pit sau beckam in orasu meu laughing

| GlamiXD a răspuns:

Din ce oras esti de e asa "mic?" laughing

| TrixiLestrange explică (pentru GlamiXD):

Alexandria cel mai mic oras din lume laughing