Arata-i ca poate avea incredere in tine. spune-i sa iti ofere o sansa si nu o vei dezamagi. Nu era mai bine daca erai intr-o relatie cu ea daca nu aveai sentimente pentru ea. Nu a fost bataie de joc ce ai facut, din contra.
Vorbeste cu ea si explica-i ca ai vrut sa fii sigur de sentimentele tale inainte de a intra intr-o relatie si ca asta e dovada de respect, nu de altceva. parerea mea.
Ar trebui sa vorbesti cu ea (seara cand stii tu cum e cu sentimentele) si sa-i spui ca ai ezitat pentru ca voiai sa iti dai seama ce vrei cu adevarat. Ca nu ai vrut sa o ranesti, ci doar sa.ti pui ordine in ganduri. Daca ai fi acceptat din prima poate nu ar fi fost la fel. Eu nu cred ca ai procedat gresit sa astepti pentru ca pana la urma e ok sa iti dea timp de gandire si daca tine la tine cu adevarat asa cum spune te asteapta si 3 luni pentru un raspuns.
Buna comunitatea TPU.
Povestea este mai lunga si de atunci s-au mai schimbat cate ceva. Daca se ofera cineva sa stea cu mine de vorba si sa-mi dea cateva sfaturi ar fi foarte ok.
Astept un raspuns de la cineva, multumesc
Incerca astea si vezi numa
1# ar trebuie sa te gandesti in ainte sa vorbesti sa o iei cu iubi iubito etc
2# cumpara niste ciocolata etc
3# duo la u oras la cina
4# spune-i cuvinte de dragoste
5# mai spune o gluma fa-o sa rade
6# nici o data sa nu o injuri or ce ar fi.
frate o fata trebuie respectata nu sa iti bati joc de ea
Succes!