| Mihaitza08 a întrebat:

Am inteles ca daca ejaculezi in piscină, fetele care intra in ea raman însărcinate. Asa este? Daca da, de ce, cum ajunge sperma in vagin daca nu exista penetrare? Mai ales că trebuie sa treaca si prin costumul de baie.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu are, mă, cum să fie asa.
Ies direct copii din piscina, buni de dat la scoala.

| corbulalbrosu a răspuns:

Informatia detinuta de tine in aceasta privinta este 100% falsa, eronata, gresita. Formarea sarcinii in conditiile descrise, este cu totul IMPOSIBILA. Sanatate!

| Mihaitza08 explică (pentru corbulalbrosu):

Am vazut mai de mult la televizor ca au rămas vreo 16 fete însărcinate din cauza unui baiat care a ejaculezi in piscină. de-aia am pus aceasta intrebare

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihaitza08):

16? Da ce ma ala o varsat o galeata de 10 kile cu samanta? laughing))))) Daca ar fi asa simplu tot timpul ar iesi fete insarcinate de pe la piscine.

| corbulalbrosu a răspuns:

Acum 2 ore | Mihaitza08 explică (pentru corbulalbrosu):
Am vazut mai de mult la televizor ca au rămas vreo 16 fete însărcinate din cauza unui baiat care a ejaculezi in piscină. de-aia am pus aceasta intrebare.

Pe care post TV ai vazut tu asa ceva? NU cumva la una din numeroasele emisiuni de divertisment : ''Copii spun lucruri trasnite'' =))

Ziaristul Ion Cristoiu a ''informat'' cititorii ziarului ''Evenimentul zilei'' prin articolul : ''Eveniment senzațional la Pașcani", in data de 28 septembrie (1993) „O GĂINĂ A NĂSCUT DOI PUI VII!"

,, O gaina programată sa fie tăiata, a fost astfel cruțată ""

,, Marți, 28 septembrie, a.c (1993, n.n.), în curtea gospodinei Sevastița M., aflată în strada Vatra din Pașcani, județul Iași, s-a întâmplat un miracol : o găină a născut doi pui vii, unul fără un picior și altul fără o aripă. Deoarece găina Sevastiței nu s-a mai ouat deloc în ultimele trei luni, gospodina s-a hotărât s-o taie și s-o pună la fiert. În dimineața cu pricina, intrând în coteț, Sevastița a rămas uluită de ceea ce a văzut. Găina născuse doi pui handicapați. Considerând că e un semn de la Dumnezeu, femeia a cruțat găina, dar a omorât puii, deoarece, fiind handicapați, s-ar fi chinuit să trăiască.''

Si atunci au fost multi care au pus ''botul'', fiindca stirea era publicata nu-i asa, de unul dintre cei mai reputati si credibili ziaristi. :))
http://valeriusaharneanu.com/......-de-presa/

| cristimihailov a răspuns:

Mai Mihaitza... tu ori te-ai uitat la prea multe filme de groaza, ori esti praf de stele, sclipitor as zice. Acum intelegi tu.

Pune mana pe un nenorocit de articol si intelege si tu cum este cu amarata asta de reproducere.

E la un click distanta...

| Mihaitza08 explică (pentru cristimihailov):

Păi știu cum sta treaba cu reproducerea. Eram doar curios, cum sta treaba cu facultatea in apa si de ce raman fetele insarcinate daca intra in apa in care a ejaculat băiatul.

| cristimihailov a răspuns (pentru Mihaitza08):

Intelegi ca pentru a ramane insarcinata o femeie zeama ta trebuie sa o ajunga undeva mai adanc in corpul ei. Iar apa de la piscina, sarind peste faptul ca este plina de chimicale (clor si alte chestii) care fac viata imposibila, nu va ajunge acolo?

E bine sa gandesti cu capul tau, nu cu al altora.

De aceea ziceam ca esti sclipitor...