Salut. Tot la fel, 16 ani. Înainte de toate îți spun de pe acum. Nu crede reclamele cu lungirea penisului niciodată. Sunt niște prostii. Ai doar 16 ani, corpul tău se va mai dezvolta până la 18. Fiecare parte e programată să se dezvolte într-un anumit interval. În caz că nu ai nevoie neapărată de el (dacă înțelegi ce zic) eu spun să mai aștepți până la 18 ani să vezi ce se mai întâmplă... Îți urez multă baftă cu el, toate cele bune.
Trebuie sa stii ca penisul tau are dimensiunea medie deci exista unele mai scurte iar altele mai lungi. De asemenea trebuie sa stii ca doar aici pe TPU la aceasta categorie D & S majoritatea baietilor sunt super dotati avand penisuri de peste 16 cm. In Romania marea majortate a barbatilor au penisul de marime medie de 13-15 cm si toti si-au intemeiat familii unii chiar ajungand la unele foarte numeroase. Chiar daca nu-ti va mai creste deloc in lungime trebuie sa stii ca poti satisface fara proble peste 90% dintre femeile romance. In plus trebuie sa stii ca intro partida de sex partenerii recurg la unele "perversiuni" si fantezii sexuale, deci se folosesc pe langa penis, atat degetele cat si buzele dar mai ales limba. Succes si multa sanatate.
M-am cam complicat cu măsuratul, am pus telefonul, apoi am pus un echer...si mi-a dat mai puțin, nu știu cum...dar mi-a dat. Mulțumesc mult pentru răspunsuri, apreciez:*
Hai ca m-ai facut sa rad ).Cu telefonul ma? Oricum...media marimii e de 14 cm, deci nu era mare bai
Mutubal întreabă: