Am o relatie de 2 ani si ma inteleg foarte bine cu iubitul meu...pentru inceput ar trebui sa inveti cateva lucuri despre ea ce ii place, despre familia ei chestii din astea si e important sa nu o sufoci cu mesaje dar nici foarte rar si nu fi gelos (in exces) nu o controla sau nu ii pune conditii.luati deciziile impreuna!
Sper ca o sa te ajute sunt multe de spus oricum...de voi depinde!
Pai in primul rand sa aveti incredere unul in celalalt.sa nu o minti. da`i mesaje. dar nu multe.ca altfel o sa ajunga sa creada ca esti in limba dupa ea.
restul` depinde de tine!
Bafta!:*
Iti zic parerea mea:
Si la mine relatiile au fost maxim 1 luna pentru ca ma plictiseam, si ce-mi doream eu de la prietenul meu ca sa nu ma mai plictisesc era : sa nu ma duca mereu in aceleasi locuri cand ieseam la plimbare, sa ma scoata la o inghetata /pizza etc, sa iesim la un film, poate daca nu avea bani pentru 2 bilete nu era nimic as fi platit si eu, inteleg orice problema. sa mergem la petreceri impreuna.
Si dupa parerea mea ar fi bine sa ii dai cate un mesaj sa o intrebi ce face sa ii spui ca iti este dor de ea...insa sa nu o presezi la cap sa o scoti toata ziua afara sa o lasi sa aiba timp si de prietenii ei. eventual sa ii faci cunostinta cu prietenii tai si invers, si ati iesi in grup mai mare la plimbari, ar fi distractia mai mare, nu sa stati tot timpul cand iesiti la plimbare doar voi 2, ci si prietenii.
linarkfts întreabă: