| Claudiu950 a întrebat:

Am intrat intr-o incurcatura foarte mare cu o fata: nu stiu cum sa ii spun ca ma despart de ea in asa fel incat sa nu o jignesc. Ma puteti ajuta? Va rooooooooooooooooog! Dau FUNDA la cel mai bun.

5 răspunsuri:
| klaws007 a răspuns:

Daca nu ai curaj sa ii spui in fata, poti sa ii dai mesaj.

| Vibrations a răspuns:

Incearca cu tehnica clasica : " Nu e vina ta, e vina mea" hahahah

| LostInBubble a răspuns:

Pai nu e foarte usor dar nici greu. Intr-o zi cand ea este in toane bune, ii spui ca ai ceva sa ii comunici.
O rogi sa ramaneti prieteni, si ii spui ca vrei sa luati o pauza, pentru ca ai nevoie de timp pentru tine, pentru familie, pentru prieteni. Vrei sa incerci o perioada sa stai fara nici o iubita.
Ii poti spune ca treci prin niste incercari grele pe care inca nu vrei sa le spui.
Dar asigur-o ca ramaneti prieteni! Chiar daca nu vrei, o poti evita.

Sau, o alta varianta, cum a facut un prieten: nu a mai dat fata de el.
Il suna si nu raspundea. O evita, iar ea si-a dat seama, si in cateva zile s-au intalnit ca prieteni.

Depinde de varsta voastra.

| cristyscl a răspuns:

In primul rand nu ai cum sa nu o superi pe o fata cand vrei sa te desparti de ea, poti sa o iei mai usor si ii zici ca ai nevoie de o pauza si usor, usor ea va icenta sa te mai sune des, sa iti mai de sms, iar intr-un final tu ai putea sa ii zici ca ti-ai gasit pe altcineva sau ca nu va potriviti ca aveti alte asteptari unul de la celalalt si alte alea.
Sa-mi zici daca mi-ai urmat sfatul si crede-ma ca stiu ce zic.

| Claudiu950 explică:

Nu prea stiu. Am fost cu ea cam de 100 de ori...si cam exagereaza cand i-o spun.(nu spune nimic de faptul ca am fost cu ea de fooooooooarte multe ori).