| Bloomz a întrebat:

Am intrat intr-un fel de dilema, de fapt mai mult o mini-depresie.Cunosc o fata de 2 luni pe care am cautat-o toata viata mea,vreau sa spun ca are tot ce mi-am dorit,nu jigneste pe nimeni,ajuta pe toata lumea,asculta muzica buna este blonda si are ochii verzi, si nu cred ca am mai iubit o persoana cum iubesc acum, niciodata.Problema este ca ea are foarte multi fani, adica o cauta foarte multa lumea in fiecare zi, si cu atatia tipi draguti in preajma ei ma simt ca un ac intr-un car de ovaz.Pe de alta parte, o colega de clasa vrea sa fie cu mine, dar m-as mintii pe mine daca m-as cupla cu colega de clasa.Ce credeti ca e mai bine? Sa imi asum riscurile si sa renunt la tot ca sa lupt pentru iubirea adevarata sau sa incerc sa uit de ea si sa ma cuplez cu colega de clasa?

Răspuns Câştigător
| noname2021 a răspuns:

Heeeeey sa nu faci prostia sa stai cu cineva pe care nu-l iubesti cu adevarat,daca inima ta vrea sa fie cu o persoana,atunci lupta pentru ea,tot daca nu castigi macar nu ai regretul ca nu ai facut-o, da tot ce poti pentru ea, daca e sa fie sa ajungeti impreuna atunci bravo, daca nu, sa nu fii cu colega ta doar de dragu de a fi cu cineva. succes!

9 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Ahahahahahahah. happy
Auzi, la el: "iubirea adevarata, riscuri, sa lupt, sa uit"...moamaaa, cati ani ai?
Ok, sa revenim. Fani? Da' e vreo vedeta sau ce naiba?
Uite, daca tu crezi ca merita tipa...de ce sa nu te risti?!
Iar faza cu colega de clasa...stii ce, daca nu o placi nu te juca cu ea, frate!
Nu o lasa sa-si faca sperante prea multe. O amagesti degeaba.
Hai bafta!

| Bloomz explică (pentru madyddd):

Sincer,e prima data cand iubesc cu adevarat, serios, am 16 ani jumatate.Nu e vedeta dar multa lume o cauta si chestia asta e frustrantalaughing

| madyddd a răspuns (pentru Bloomz):

Esti zapacit rau. Si nu, nu e o jignire. Doar ca mi-e greu sa cred, ca la varsta asta stii deja cine-i marea ta iubire. Vreau doar sa te trezesti putin la realitate:fete sunt destule. Ca e blondina asta, ca e alta... oricum in cel mai rau caz, singur nu ramai.
Hai pupici, sa auzim de bine.

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa fi constient ca e o fata care are multi simpatizanti.Si cand o fata are multi baieti la botic i se urca la cap si vrea numai bunaciuni ca iubiti (asta se aplica si la baieti laughing. Daca te consideri ca esti printre acele bunciuni laughing baga-te.Nu e o regula ca toate fetele cautate trebuie sa fie si fitoase dar cam asa e. Daca ti-a dat Semne cat de cat ca e pe aceesi lungime de unda cu tine e ok.Invit-o in oras creeaza o atmosfera cat de cat mai romantica si fa-i propunerea. Oricum daca nu va accepta sti ca o ai pe colega de clasa de rezerva.

| Bloomz explică (pentru Danysan):

Rezerva,in nici un caz, nu sunt in halul asta de nesimtit + ca nu o sa mai imi arda de nici o relatie daca ma respinge tipa aceea, doar dupa foarte mult timp.Nu e genul de fata careia i se uraca fanii la cap, nici nu cred ca ii baga in seama.

| Danysan a răspuns (pentru Bloomz):

Aici nu e vb de nesimtire amice ci de tine insuti big grinaca o fata te respinge nu trebuie sa te plangi ca un lake -da-i sansa la urmatoarea -la asta ma refeream.

| sayWhaaat a răspuns:

Da, esti un ac intr-un car de ovaz, acum!
Imagineaza-ti ca fata aia e abordata zilnic de cel putin 2-3 ori, deci, pe langa faptul ca si tu trebuie sa fi sigur pe tine, mai trebuie sa existe si niste chimie intre voi.
Deci, baga-te pe ea, mai rau de atat nu se poate, momentan esti la fund! laughing
Nici macar nu te cunoaste probabil, asa ca nu ai nimic de pierdut!

| AnneღU a răspuns:

Ca sa castigi trebuie sa risti big grin de ce sa-i ranesti sentimentele colegei tale daca nu simti nimic pentru ea? Eu zic totusi sa fii "barbat" sa-ti iei inima-n dinti si sa faci in asa fel sa o cuceresti pe "aleasa ta " De ce sa nu incerci? Speranta moare ultima! big grin

| Asiris23 a răspuns:

Daca tu crezi ca acea blonda e fata perfecta, iar tu esti destul de potrivit pentru ea, ar trebui sa te tii de asta, sa nu te dai batut si sa incerci sa o vrajesti si sa o impresionezi. Daca nu e sa fie. Traieste-ti viata. Oceanul este plin de pesti. Si blondelaughing) Funda?> puppy dog eyes