Sa stii ca intotdeauna ramane sperma pe teava, dupa ce ejaculezi, asadar nu stergi penisul cu nimic, te duci la baie si urinezi, dupa care te speli cu apa si sapun, ca asa se mentine igiena curata a penisului si nu exista risc sa lasi fata gravida, odata ce teava se curata complet prin urinare si spalare.
La varsta voastra nu ar trebui sa faceti sex, sunteti minori amindoi de ce nu va vedeti de lectii de invațătură?
Lasa oamenii sa faca sex, sa isi traiasca viata.
Nu sunt sanse sa ramana insarcinata, dar nu crezi ca ar trebui sa acordati mai multa atentie acestui aspect? E frumos si sa faci copii cand esti tanar, dar sunteti pregatiti sa renuntati la celalalte planuri sa deveniti parinti?
Nu trebuie sa va grabiti cand faceti sex..mai ales asa haotic, decat daca va place sa fiti iresponsabili.
Dar nu-i nimic. exista pastila de a 2-a zi, medicul ginecolog s-a.
Ai 17 ani, stii de handjob, blowjob, finalizare pe sânii, etc. Te exprimi precum unul de 40 de ani și pui întrebări de genul? Chiar penibil.
Mă exprim greșit, știu, îmi cer scuze, și am adresat întrebarea deoarece în România, educația sexuală nu e un subiect bine abordat, și este neglijat enorm.
AlexEjmecheru întreabă: