| Alexxzw a întrebat:

Am întreținut relații sexuale cu prietena mea, neprotejat, iar după aproximativ 40 de minute a luat postinol. Asta s-a intamplat Duminica spre Luni la ora 2, iar la 3 a luat postinol. Astazi mi-a zis ca i-a venit anumite sângerări deschise la culoare. Ar putea fi vorba de o sarcina sau ar putea fi efectul de la Postinol? Un raspuns, va rog!

Răspuns Câştigător
| Mihhhhhhhh a răspuns:

Nu e nicio sarcina din punctul meu de vedere. Ar putea fi efectul postinolului sau pur și simplu din cauza actului sexual. Am mai pățit și eu. Nu te speria.

| Alexxzw explică (pentru Mihhhhhhhh):

Am intrebat asta pentru ca citisem undeva ca dacă sângerarea este undeva spre roz ar putea fi vorba despre o sarcina

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Alexxzw):

In mod absolut sigur persoana careia i-ai cerut informatii privind cauza si natura sangerarii care poate sa se produca, insa NU in mod obligatoriu si NU in cazul fiecarei femeii, habar nu are sa-ti ofere un raspuns competent. laughing

| Alexxzw explică (pentru corbulalbrosu):

Tu ai putea?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sangerarea aparuta reprezinta o consecinta care este amintita in prospectul acele pastile nenorocite si blestemate folosite. Sangerarea cantitativ slaba/putina si mult diferita ca si aspect de sangerarea menstruala, reprezinta efectul advers, de aparare al organismul fata de invazia de hormonii sintetici care au inceput sa deregleze activitatea hormonala proprie. Eficienta pastile este de peste 95% in situatia in care aceasta a fost folosita exact la momentul oportun si in conditiile in care a existat posibilitatea sa se formeze sarcina. Adica doar in situatia in care sexul a fost intretinut in perioada fertila a ciclului menstrual incat sa nu fi fost folosit in mod inutil, fara rost. Multa sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

Nu poate fi gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vorba de pastila contraceptiva Postinor 2. http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_medicamente/POSTINOR_2_comprimate

| Alexxzw explică:

Pastila "de-a doua zi"