| atraiptatipovestiviata a întrebat:

Am luat-o razna la 20+ ani. Va rog ajutati-ma cu un sfat sa trec peste starea in care ma aflu. (e mult de citit)

Am fost acum 2 saptamani la un bancomat. Fusesem de vreo 50 de ori la acelasi bancomat, dar de data asta imi "inghitise" cardul...m-am panicat, am apasat pe toate butoanele, nu voia sa il scoata...cand deodata apare un barbat de 30-35 ani, inalt, brunet, ochii negri, era chiar tipul meu de barbat, mi-a spus ca bancomatul "face figuri" si a apasat pe acolo a reusit sa-mi scoata cardul. I-am multumit si am facut cunostinta, apoi am plecat mai departe.
Am ajuns acasa si tot la el ma gandeam, toata ziua aceea m-am gandit la el. A doua zi am avut idei de pustoaica de 13-14 ani, m-am dus la bancomat iar, fara sa am vreo treaba, in speranta ca il mai vad odata, dar nu era acolo. M-am pus pe o banca in parcul de visavi de bancomat si am stat acolo vreo 3 ore cautandu-l cu privirea. M-am dat batuta, am plecat din parc spre casa si pe o straduta i-am recunoscut masina. (cand a venit la bancomat si-a parcat masina pe avarii si i-am remarcat masina si nr de inmatriculare). Am dat vreo 3 ture pe acolo pe strada ca o nebuna, m-am intors inapoi in parc, am stat mai vreo jumatate de ora in care ma gandeam ca am luat-o razna, ca parca sunt proasta, nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva si sa am reactii asa copilaresti.

Am plecat hotarata spre casa, am luat-o tot pe straduta unde era masina, m-am uitat ca disperata la masina... si deodata din spate ma intreaba cineva "cauti ceva?", era el. M-am inrosit toata la fata, mai mare mi-a fost rusinea, am zis ca nu, ca am fost la bancomat si ma duc acasa acum. El a zambit, a zis ca nu ma crede si ca el m-a cautat la bancomat, in speranta ca mai vin si azi sa scot bani, ca ii place cum arat si ar vrea sa ma cunoasca si ca stie ca pe el il caut pe acolo, ca m-a vazut de vreo ora tot plimbandu-ma pe acolo. Eu am spus ca e vrajeala de agatat femei, am zambit, nu am aprobat, nu am dezaprobat nimic, i-am zis ca ma grabesc acasa, mi-a dat cartea lui de vizita sa il sun daca vreau sa ne vedem la o cafea.

Am ajuns acasa, vreo 2 zile zambeam fara motiv, ma gandeam la el, l-am sunat, ne-am intalnit la o cafea intr-o cafenea. Mi-a spus ca a fost casatorit 10 ani, dar a divortat de 2 ani, ca s-a casatorit de tanar (acum 32 ani) si ca nu a mai mers, ca vrea o femeie langa el pentru o relatie serioasa, ca ar vrea sa ne mai vedem, cafeneaua unde ne aflam este a lui si... aici m-au apucat nervii. Eram convinsa ca omul cauta ceva "proaspat" (22 ani) ca sa faca sex si vrea sa impresioneze, ca are bani. I-am spus chestia asta direct si ca nu sunt genul acesta de femeie (dar ce dracu cautam cu un necunoscut la cafele? cap prost).

Mi-a aratat buletinul, actele de la cafenea, mi-a zis unde sta, a zis ca el crede ca s-a indragostit de mine, ca nu a patit niciodata asa ceva. I-am zis ca nu trebuie sa imi arate mie cati bani are, ca nu ma intereseaza. I-am zis ca si mie mi-e drag, dar nu cred in dragoste la prima vedere si toate tampeniile astea. Am zis politicos ca trebuie sa fiu acasa ca trebuie sa vina cineva la mine, s-a oferit sa ma duca acasa si am acceptat (greseala mea, dar asa sunt eu... am zis ca economisesc 15 euro cat imi lua la taxi)

Au trecut 4 zile, m-a sunat destul de cateva ori, nu am raspuns. Am avut nevoie de liniste, sa-mi studiez trairile, pentru ca simteam ca o luam razna, dar oricum incercam sa ma mint, imi este drag de el, m-am indragostit.

A 5 zi, ma trezesc ca pe la 20 seara imi suna cineva la usa. (nu e mare lucru sa iti dai seama unde stau daca ma lasi in fata casei, sunt doar 4 apartamente, la sonerie e prenumele pe care el il stia deja si initiala de la numele de familie). Ma uit pe vizor, era el. Am stat 5 minute, nu am deschis, pana la urma am deschis. (stiu, periculos, dar asa e cand nu folosesti toata mintea la 22 ani). Omul suparat, a zis ca el nu mai poate sa stea fara mine, ca se gandeste intruna la mine, ca vrea sa vin sa locuiesc cu el, vrea sa imi cunoasca familia, m-a rugat din suflet sa ii dau o sansa. I-am zis ca si mie mi-e drag de el, dar nu sunt dispusa sa fac asa ceva cu un om pe care il vad acum a 3a oara, i-am zis ca as vrea sa ne mai vedem, sa mai vorbim, sa vedem cum evolueaza lucrurile. I-am spus ca am fost dezamagita de multe ori si ca nu cred in oameni, banii nu ma impresioneaza in niciun caz, deci trebuie timp.
Sincer omul a fost uimit, cred ca se astepta sa zic da, ca de omul arata f bine, are f multi bani si cum sa fie el refuzat, altele poate acceptau imediat.

A zis ca bine, ma asteapta, ne-am vazut timp de 5 zile zilnic la el la cafenea, i-am povestit despre mine foarte sumar, el mi-a povestit despre el, a 6a zi am fost la el acasa, am vorbit normal, despre viata, dar imi tot spunea ca el crede ca ma iubeste si cand am de gand sa cedez ca nu mai poate, deja ii fac rau. I-am zis din nou ca vreau sa ne cunoastem mai bine, dar mai vreau sa treaca timpul. Cand m-a dus acasa, in masina in fata casei mele ne-am pupat pe obraz, m-a tras de gat usor si m-a pupat pe gura, am stat, l-am pupat si eu (atat de fericita eram, voiam sa se opreasca timpul in loc) si a inceput sa planga, iti tinea capul in palme, a zis ca a innebunit la 32 de ani, ca de ce ma iubeste asa mult si de ce asa de repede si de ce eu nu-l iubesc. I-am zis ca tin la el, ca as vrea sa fie barbatul cu care sa imi petrec fiecare zi din viata mea, ca m-a facut fericita zilele trecute, dar ca vreau sa ma conving ca nu e un "vanator" ce vrea doar sex cu "prada proaspata", pentru ca nu as vrea sa sufar. El nu mi-a dat niciodata de inteles ca vrea sa facem sex, nici nu a incercat sa ma pupe la el acasa, ci in masina, nu stiu ce sa zic, dar barbatii sunt cam imprevizibili, nu pot lua de bun tot ce zic, poate avea omul fantezii in masina. Ne-am mai sarutat odata si i-am zis ca ma duc acasa, dar atat de greu imi era sa plec din masina de la el si cand m-am dat jos de atatea ori m-am tot uitat inapoi si imi pare rau de tot ca am plecat, dar...

Ziua urmatoare (alaltaieri) SURPRIZA: astept pana la 20 seara, nu m-a sunat deloc, am incercat sa il sun eu intr-un final, am lasat orgoliu, dar surpriza mare a fost ca avea si are telefonul inchis si astazi. Nu m-a mai cautat, la cafenea la el nu am curajul sa ma duc, mi-e ca incep sa plang. Tot nu inteleg de ce are telefonul inchis si nu ma mai cauta, am plans ieri aproape toata ziua, cand inchid ochii imi apare in minte, incep sa-mi amintesc tot ce mi-a zis, zambetul lui, ochii lui, tot, astazi plang iarasi... nu mai pot, vreau sa il vad macar inca o data. Deja disper, ii stiu numele, dar telefonul e inchis si nu stiu de ce sunt sigura ca va ramane inchis (schimba nr), la el la cafenea mi-e rusine sa ma duc, dar parca vad ca ma duc maine.

De ce face oare asa? Eu nu mai pot, imi dau seama acum ca mie mi-e tare drag de el, ma mint pe mine ca doar mi-e drag ca nu pot sa cred ca pot iubi un om asa de repede.

Sa fi vazut ca nu "pun botul" la ce zice si ca trebuie sa isi bata capul mult cu mine ca sa ajunga sa facem sex? Dar daca voia doar sex, atunci de ce a plans in masina dupa ce m-a sarutat? Sa aiba nevasta, dar la el la cafenea nu era nicio femeie, pe santier unde are firma de constructii si la sediu nu era nimeni, acasa m-a dus prin toata casa, nu erau lucruri de femeie? Nu mai inteleg nimic. Sunt disperata, il iubesc, nu pot lua legatura cu el, imi pare rau ca nu i-am zis ca il iubesc.

Ce sa fac? Plang intruna de 2 zile.

34 răspunsuri:
| Lisiele a răspuns:

Sunt putin mai in varsta ca tine si am trecut si eu exact prin ce treci tu.Nu fi slaba, nu ceda principiilor tale, stiu ca te topesti dupa el si ca nu mai poti de dor dar incearca sa fii tare.Nu te du la cafenea(exact asta asteapta, sa-l cauti tu pe el nu el pe tine). Daca intr-adevar i-ai placut si te vrea asa cum spune o sa te caute.Parerea mea este sa nu-l cauti tu.Mama mea imi spunea asa"un baiat trebuie sa te caute pana isi rupe papucii abia atunci inseamna ca e sincer" a durat mult pana m-am prins ce inseamna asta dar intr-un final am vazut pe propria piele cata dreptate are mama cu vorba ei.

| atraiptatipovestiviata explică:

M-a cautat aseara acasa.
Cica telefonul l-a pierdut sau i s-a furat, si nu ma putut cauta ca a avut ceva treaba la firma. ( vrajeala)
Aici vine bomba. Doamne ce mi dat sa aud, dar din pacate nu cred.
El a avut o iubita ce seamana cu mine bine ( mi-a aratat-o pe facebook, intr-adevar seamana ) care l-a lasat ( de bun ce e ) si a suferit mult dupa ea. Acum cica nu stie daca ii drag de mine sau isi aminteste de aia, ca seaman bine cu ea. A zis ca vrea sa isi faca ordine in minte si suflet.
I-am zis clar ca nu am nevoie de asa ceva, e ca si cum s-ar sterge la fund cu ziar ca nu mai are hartie igenica, scuzati-mi expresia.

Gata. Trebuie sa imi treaca, chiar daca mi drag de el.

| Pinocchio a răspuns (pentru atraiptatipovestiviata):

Sa stii ca este posibil sa fie adevarat povestea cu fosta iubita. In rest probabil minte, dar un lucru este cert: incepe sa se indeparteaza de tine.
Ca sa iesi cat mai elegant din aceasta poveste ar trebui sa-l ignori total fara explicatii. Nu mai raspunde la telefon si daca ar veni la tine acasa nu ii mai deschide usa.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este așa de romantic tot ce spui aici, ca ceva scris pentru premiul 1 la un concurs literar de debut.
Eu zic așa.
Ori la bal, ori la spital.
Când ai fost la el acasă, nu ai reținut adresa?
Dacă da, mergi și sună dta la ușa lui.
Dacă nu, caută un concurs literar și înscrie-te la concurs cu povestea de mai sus.
Eu așa am făcut în 2005 și am luat premiul 1, 1500 de lei.
Mai mult de atât nu poți face.
Și se mai poate întâmpla ceva.
Dacă dta căutai pe cineva cu un dor nespus, biocâmpul dtale a putut bloca mecanismul și electronica bancomatului, în speranța că va apare EL, să te salveze. Eu studiez asemenea fenomene de exact 40 de ani și am convingerea că așa ceva este posibil.