1. Poti sa o inviti in oras la o plimbare, in parc sau la un suc. Dar parerea mea este ca parcul este cel mai ok loc.
2. Niciodata nu se aduce cadou la prima intalnire!
3. Vorbiti despre tot ce se poate, nu trebuie un subiect anume. Ar fi culmea sa nu stiti ce sa vorbiti.
Nu stii cum sa o inviti? Ce-i asa greu? O saluti si tu pe facebook/yahoo si-i spui, buna, iesi si tu azi la o plimbare ca ma cam plictisesc singur in casa, stiu si eu e usor ma, nu te mananca
Pai eu cred ca un loc potrivit ar fi la o cofetarie, ca sa o inviti ii spui ceva de genu : hey ce faci? ai vrea sa iesim ndeva sa mai vorbim? Iti trebuie dor curaj nu trebuie sa iti fie rusine, nu e dinozaur sau alt animal fioros ca sa te manance sau cv de genu. Trebuie sa vorbiti despre lucruri care va plac amandurora, gaseste ceva care ii place si ei si tie.
Bafta! Funda?
In primul rand daca ai tai se inteleg bine cu parintii ei e foarte bine, si eu zic so inviti pe facebook la un suc nu ar trebui sa mergi la ea acasa. Discutiile cu ea nu le planifica inainte ca s-ar putea sa nu iasa asa cum vrei tu, mai bine va gasiti ceva de vorbit atunci cand va intalniti, vorbiti despre prietenii voastrii, trebuie sa pari interesat de ceea ce spune ea, pentru ca fetelor le place cand un baiat ii asculta dar incearca sa nu fii foarte insistent sau sa pari prea disperat ca fetelor nu prea le plac baietii insistenti. Incearca sa te comporti cu ea ca si cum ati fi prieteni si dupa ce o so inviti de mai multe ori undeva incearca sa-i spui ca iti place de ea. nu ii spune de prima data. Mult noroc