Scz dar dca te ia cu din astea inseamna ca nu te place ca incearca sa te evite eu iti zic sa mai incerci odata daca nu mere las-o balta sunt mii de fete ca ea si mai frumoase si mai urate etc iti zic sfatul meu pentru ca sunt fata si stiu cum e eu cand am facut asa nu il placeam pe respectivul care ma placea si gaseam tot felul de motive din astea chiar daca nu era adevarat ce spuneam uite poftim id meu si ne mai auziim pe mess bebe_mik_skumpik si mult succes
Frate, sunt in aceeasi situatie numai ca baiatul a iesit din peisaj, din fericire... dar ma rog nu s-a schimbat cu nimic situatia. ea vrea sa fim decat prieteni.personal.te sfatuiesc sa mai astepti putin.merita.
In primul rand incearca si foloseste semnele de punctuatie (.,!) pentru ca este greu sa intelegi ce incerci tu sa spui acolo.
Revenind la intrebarea ta sfatul meu este sa iti vezi de treaba ta si sa incerci sa uiti de fata aceea pentru ca din cate ai scris tu acolo este o panarama care nu stie ce vrea si daca te-a lasat o data cu ochii in soare te va lasa si a doua si a treia oara.
O sa iti fie putin greu dar iti trece cu timpul.
Si inca o chestie: Pe lumea asta sunt mai multe femei decat barbati. O sa iti gasesti si tu jumatatea. Bafta
Mai prietene mai bine stai linistit in banca taimi pare reu sa iti spun asta fata e nebuna din mom ce accepta situatia ei cu actualul iubitesu sunt fata sisicer nu as permite unu cretin care se dovedeste a fi iubitul meu sa ma scuipe:Ololniciodata. tu ai doua variante:ori ii spui direct face to face sentimentele tale ori iti vezi de viata ta si iti incerci norocul in alta parte.nu se merita:O
Si cum ma sa te ajutam? ajutate frate singur.sant o multime de fete. ea-si bate joc de tine si tu lungi dupa ea. dao naibii de proasta, daca renunta la unul care o iubeste pentru unul care o tine de rezerva e treaba ei. o sasi muste ea degetele mai tarziu. dar tu? tu de ce stai si plangi? fruntea sus pieptul in fata, tupeu si indrazneala, ca esti barbat nu mamaliga.succes.