| KindKid17 a întrebat:

Am mai spus ca a inceput sa-mi placa de o colega nou venita in clasa. La inceput mergea foarte bine, incepea sa fie mai apropiata de mine. Si dupa vacanta asta, parca e mult mai distanta față de mine. E ca si cum as fi facut ceva rau ei. Un TURN-OFF. Si vreau sa ma ajutati sa vad cum pot repara asta. Facandu-i cadouri? Ce sa fac? Incerc sa arat bine, mananc ok, sunt inalt (1.86, ea are 1.71), nu sunt anorexic/slab, am 78 kg, voi merge la sala. Singurele lucruri care trebuie sa le repar : In fata ei ma mai pierd, si nu stiu sa vorbesc. Mi se incurca limba din gura. E foarte stânjenitor. Cum pot rezolva toata povestea asta? Funda pentru un raspuns dezvoltat. Multumesc! Am mai spus ca a inceput sa-mi placa de o colega nou venita in clasa. La inceput mergea foarte bine, incepea sa fie mai apropiata de mine. Si dupa vacanta asta, parca e mult mai distanta față de mine. E ca si cum as fi facut ceva rau ei. Un TURN-OFF. Si vreau sa ma ajutati sa vad cum pot repara asta. Facandu-i cadouri? Ce sa fac? Incerc sa arat bine, mananc ok, sunt inalt (1.86, ea are 1.71), nu sunt anorexic/slab, am 78 kg, voi merge la sala. Singurele lucruri care trebuie sa le repar : In fata ei ma mai pierd, si nu stiu sa vorbesc. Mi se incurca limba din gura. E foarte stânjenitor. Cum pot rezolva toata povestea asta? Funda pentru un raspuns dezvoltat. Multumesc!

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

De 3 ani te tot apuci de sală.

| KindKid17 explică (pentru LoveSleep):

Se pune antrenamentul acasa.

| LoveSleep a răspuns (pentru KindKid17):

Nu prea.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poti sa incepi cu incetul sa conversezi cu ea chestii pe care i le-ai trimite si intr-un mesaj sau pana te mai inveti cu ea sa vorbesti mai mult pe Facebook, whatsapp.

| KindKid17 explică (pentru MihaiNicu23):

Pai nu are deloc chef sa vobeasca pe niciuna din astea... inainte de vacanta avea. nu stiu ce s-a intamplat.

| AlexGeo12321 a răspuns (pentru KindKid17):

Frate e de rau atunci, exact acelasi lucru l-am patit si eu, problema nu e la tine ci la ea ca nu stie sa aprecieze persoanele care tin la ea, acum 2 luni am patit si eu chestia asta si la fel nu stiam ce sa fac sau ce sa repar,pana cand mi-am dat seama ca nu e nimic la mine si am facut chestia asta nu i-am m-ai dat mesaj si nu am mai bagat-o in seama,daca te place te va cauta ea daca nu inseamna ca nu te place si iti recomand sa faci ce am facut si eu, nu ai nimic de pierdut, sigur in lume sunt o gramada de fete mai bune care chiar te-ar place, eu am facut asta si acum sunt fericit, acum am o iubita de 2 saptamani si inainte am mai avut una timp de o saptamana dar nu a fost sa fie intre noi

| Ciubotaru_Cezar_Paul_1970 a răspuns:

Poate astazi nu ai fost prima persoana pe care a vrut sa o vada sau ceva de genul! Daca nu e atrasa de tine nu veti avea nici un contact... nici fizic, nici afectuos
Funda?