| adede a întrebat:

Salut, am mare nevoie de ajutor, dau fundita... iubitul meu e in puscarie de cateva luni si suntem impreuna de 1 an jumate totul a fost ok, am ramas alaturi de el, l-am vizitat, am fost sigura de iubirea care o simteam.Cu ceva timp in urma am vazut un baiat dar de la departare, nici nu am stat de vorba cu el si am simtit asa un fior, parca m-a inebunit acel tip, apoi l-am mai vazut de vreo 3 ori dar fara sa vb cu el, imi placea desi nu am vb nikiodata.Pana aseara cand m-am plimbat cu prietena mea si el era cu un prieten, ne-a oprit si ne-a intr ce facem si sa stam cu ei de vorba.Am povestit o gramada, nu imi venea sa cred ca vb cu tipul de care imi placea in secret si care nu credeam ca va vb cu mine.Si am vb despre de toate, tot ma intreba daca mi frig sa imi dea geaca, mi-a adus cafea dar nu am vrut, mi-a cerut nr de tel si i l-am dat si am zis ca vb ca amici...
Bun, problema e ...sunt tare confuza, simt ca nu mai vr sa fiu cu prietenul meu din puscarie nu mai simt nimic pentru el si asta nu neaparat din cauza acestui baiat de care imi place, dar intr-un fel mi-e mila ca e la greu si nu stiu cum sa fac.Acest baiat de care imi place e foarteeeeeeee frumos, e de treaba si gandeste matur, desi nu stiu parca as vrea ceva cu el, deocamdata i-am dat nr. nu m-a sunat de aseara de cand am vb si nu a fost vorba ca sa fie ceva intre noi dar am zis amandoi sa vb la tel ca amici, oricum eu parca as vrea ceva mai mult.Eu cand am pove cu el, tot ii ziceam, de fapt bateam apropo-ul ca imi placea de el dar nu am avut ocazia sa ii vb, si ca nu sunt genul care sa se bage asa in seama cu un baiat, atunci el a zis. ca poate persoana aceea de care imi place avea nevoie de un semnal de la mine...deci doamne nu stiu ce sa fac sunt confuza, intr-un fel mi-ar place sa incerc ceva cu tipul asta, dar si la prietenul meu mi gandul, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| InDePeNdEntGiRl a răspuns:

Urmeaza-ti inima.fa ce iti spune ea.de prietenul tau nu are de ce sa iti fie mila,nu l-ai bagat tu in puscarie,daca e acolo,departe de tine, inseamna ca si-o merita.Tu fa-ti viata ta ca un astfel de baiat nu poate sa iti ofere nimic de bun, nu e instare nici sa isi ofere lui insusi o viata buna...eu te sfatuiesc sa inerci cu baiatul asta.succes

5 răspunsuri:
| ღNameღ a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic.eu... as merge la baiatul normal.pare de nota 10 dupa cum l-ai descris tu, dar nu te-a luat de mana, nimic... oricum zic ca te placewinking

| ioanadanny a răspuns:

Risca cu baiatul nou nu ai nimic de pierdut.nu il poti astepta la nesfarsit pe iubitul tau din puscarie.bafta si spor la treabasmug

| Merry24 a răspuns:

Da el a gandit bine.tu nu ai suflet? desi meriti o noua sansa si o naoua fericire termina-ti relatia cu cel din puscarie si dupa combinate cu altul

| johnyboy a răspuns:

Daca l-a mancat in cur si a furatsau a violat sau ce draq a facut...ar fi frumos sa-l astepti nu stiu cati ani si cand iese sa te lase cu ochii-n soare si sa te si bata bine ca l-ai inselat in tot acest timp, caz real

Răspuns utilizator avertizat