Dwaine, raspunsul este nu, nu te schimba. Sfatul este sa iti schimbi doar gusturile in materie de fete, sunt multe fete care cauta exact atuurile pe care le ai tu. Dar la 14 ani gasesti mai greu o relatie asa cum meriti, nu te avanta intr-o relatie din care ai putea suferi. Este o problema de cand lumea, dar stai linistit si exact asa cum esti, vei gasi fata potrivita.
Nu trebuie sa te schimbi tu. Daca fetele din ziua de azi sunt mai proaste si le place sa stea cu babalai si mitocani e problema lor. Imbecili sunt multi pe lumea asta. Asa ca unul mai normal, mai "la locul lui" iese in evidenta. Si cine e desteapta o sa vada la un moment dat. Asa ca nu-ti fa griji.
Nu te schimba. Cauta-ti fata care te merita careia ii place asa cum esti si te iubeste pentru asta Multe fete ar vrea sa aiba un baiat ca tine:*
Nu ii inteleg pe toti care zic ca ai o varsta prea tanara. 14 ani nu e o varsta frageda in situatia asta. nu te schimba, fetele cuminti o sa aprecieze comportamentul tau sa stii. in schimb, cele usuratice sunt innebunite dupa baieti "jmecheri". o sa vezi ca o sa iti mearga bine.
Am mai auzit asta, ar vrea, da destul de probabil, dar daca te au, le doare fix undeva.
Hey! Nu este nevoie sa te schimbi tu pentru a satisface gusturile altora, nu e vina ta ca in ziua de azi din ce in ce mai putine fete apreciaza un baiat care are calitatile tale.Toate la momentul potrivit, sunt sigura ca iti vei gasi o fata care sa te placa asa cum esti, nu iti mai face griji in privinta "jmecherilor" pentru ca niste fete "cuminti" nu s-ar da in vant dupa niste mitocani care le jignesc.Bafta la agatat!
Nu tuturor fetelor le plac baietii astia" smecheri". Eu de exemplu prefer cum esti tu, grijuliu si atent, dar si putin nebunatic, sa nu ma plictiseasca. Oricum sunt convinsa ca vei gasi o fata pe masura ta
Nu,nu te schimba pentru genul acela de fete.Multe fete cauta genul tau de baiat.Ar fi pacat sa te schimbi intr-un baiat "smecher" cum spui tu.Acele fete habar n-au pe ce lume traiesc ...parerea mea.Si nu uita cine te place, te place asa cum esti.Totul o sa vina de la sine.Succes!
Ai 14 ani, mai tarziu ai sa intelegi tu cum stau lucrurile! unele fete pleaca de langa oameni ca tine si se refugiaza in bratele smecherilor! dupa 2-3 batai unele revin in bratele celor ca tine! de ce? nu stiu, fetele cuminti iubesc baietii rai, poate de aia, nimeni nu cred ca poate sa-mi dea un raspuns! nu trebuie sa-ti faci griji pentru asta! esti inca mic, nu trebuie sa te stresezi ca fetele nu stau. or sa stea, dupa 20 de ani, cand au o experienta cat de cat, incep sa realizeze ce vor! unele aleg smecherii, altele oamenii ca tine! acum, la 14 ani le faci le pe toate si iubesti zeci de fete intr-un minut, spectacolul adevarat incepe mai tarziu
anonim_4396 întreabă:
darkclonedroid întreabă:
aaaa12345 întreabă: