Bineinteles ca sunt sanse de sarcina, odata ce ti-a introdus penisul in vagin, plin de sperma, dupa prima ejaculare, iar sperma de pe teava a curs instantaneu in vagin, putand sa te lase gravida.
Nu avea de unde să fie plin de sperma, pentru că domnișoara a făcut prima oară sex oral, deci clar spermă pe penis nu mai era.
Ia de citeste ce scrie fata aia in topic: ca a facut intai sex protejat si apoi a scos prezervativul si i-a facut oral, dupa care iarasi vaginal, deci avea sperma pe teava 100% (nu pe penis, in interiorul penisului)
In cazul de fata lichidul pre-ejaculator continea sperma, fiindca fusese deja o ejaculare si pentru a lasa femeia gravia este suficient 1 singura picatura de lichis pre-ejcaultor cu cateva milioane de spermatozizi in el.
Salut, scriu de pe alt cont, am făcut test și nu sunt gravidă, mi-a și venit ciclul între timp însă am vorbit cu iubitul meu si o să avem grijă mai mare de data asta
Imi pare rau ca nu te apreciezi mai mult.
E alegerea ta.
Nu avem de unde sti ce sanse exista. Daca nu va doriti o sarcina, de ce nu faceti sex protejat si va jucati asa cu focul?
Poti sa te speli, da pe teava inca ramane. Acolo nu ai cum sa te speli.
Corect. Dar poți urina.
Nu prea ii pasa de tine din ce scrii. Sa te pună sa-i faci oral după penetrare fara prezervativ.
Cel mai sigur mergi la ginecolog. Poți face și test de sarcina între timp.
Există șanse dar minime, pentru că poate avea lichid preejacular care conține o cantitate minimă de spermatozoizi dar poate durerile sunt din altă cauză nu din cauza sexului, chiar dacă ai fi însărcinată să zicem așa într-o săptămână nu ai cum să-ți dai seama sau să ai simptome
Sunt sanse sa ramai mai ales ca distanta dintre actele sexuale a fost asa scurta.