| sexiita a întrebat:

Salut, am nevoie de ajutor. Aseara am iesit cu prietenul meu era normal dar treaba e ca nu il cred si i-am spus ca nul cred cind imi spune ca ma iubeste sau chestii de genul asta.Si l-am respins cind a vrut sa ma sarute < Mam dat la o parte de el, Stateam La 3 metri unul de altul si ma uitam la el am vazut ca scriie un mesaj. Stiam ca e pentru mine si credeam ca-mi va scrie ::te iubesc:: Sau ceva de genul asta dAr el mi-a scris Ca ar trebui sa luam o pauza ma Sarutat si a plecat, Azi nu m-a sunat deloc dar eu simt ca mor de dor. Ce sa fac cum sa procedez? NU pot fara el >Si nu pot astepta

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, s-a suparat pe tine ca nu l-ai crezut si in plus l-ai respins cand a vrut sa te sarute si ai gresit pentru.ca odata ce e prietenul tau nu inteleg de ce nu i-ai permis sa te sarute...probabil e suparat dar ii va trece, eu zic sa il suni sau sa ii trimiti un sms sa iti ceri iertare pentru. felul cum te-ai purtat, nu astepta sa te caute el, ca sincer tu esti de vina.De ce nu il crezi ca te iubeste? Poate chiar te iubeste si l-a durut purtarea si respingerea ta.Si doare sa fi respins.
Poate vrea sa luati o pauza ca sa te gandesti mai bine la ce ai zis si el sa se gandeasca ce vrea sa faca in continuare in privinta ta; Daca il iubesti, cauta-l, nu astepta ca nu e bine ce ai facut.In plus nu inteleg...stateai la 3 metri de el, dar ce te manca?

| mgtow a răspuns:

Cereti iertare si o sa revii cu el

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Poti sal suni sa-i zici ca iti pare rau si sa va intalniti undeva si sa o luati de la inceput si poti sai spoi sentimentele tale

multa bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| sensesDelight a răspuns:

Sigur a vrut sa te faca sa te simti cum s-a simtit si el atunci cand l-ai respins, daca a preferat sa-ti scrie mesaj in loc sa parcurga distanta aceea de 3 metri. Iar sarutul de la sfarsit a fost cireasa de pe tort, pentru ca te-a facut sa te simti si mai nasol.
Pe de-o parte este si vina ta. Daca stii ca-l iubesti asa de mult nu trebuia sa-i spui ca nu-l crezi. Nu stiu de cat timp sunteti impreuna, dar nu se procedeaza asa. Multe fete n-au incredere in vorbele baietilor, dar nu trebuie sa le spui asta. Increderea se castiga, si se castiga si mai usor daca il iubesti...
Acum nu intra in panica pentru ca nu poti fara el. Da-i un mesaj in care sa-ti cer scuze, sau cere-ti iertare in modul tau astfel incat sa te creada, iar daca te iarta, continuati relatia ca si cum nu s-ar fi intamplat. Nu-l bombarda cu 1001 de mesaje pline de explicatii, nu vei face decat sa inrautatesti situatia. ^_^
In rest, succes! Ai grija sa nu se mai repete.

| pengu a răspuns:

Pai draga mea, tu singura l-ai facut sa plece. daca nu ai incredere in el, cum poti spune ca il iubesti?
tu stii ce este in inima lui? ai un globuletz de cristal in care vezi ca te minte cand iti spune ca te iubeste? cu siguranta nu. si asa cum el te crede cand iti afirmi dragostea fata de el, si el are nevoie de asta.
gandeste-te bine la ceea ce simti pentru el si daca intr-adevar il iubesti cauta-l cere-ti iertare si cere-i a doua sansa sa te lase sa ii demonstrezi ceea ce simti, iar asta presupune sa ai incredere in el (nu oarba, dar macar de bun simt).
multa bafta si ai grija de tine si de el happy tongue

| bOse a răspuns:

Ti-a facut foarte bine, daca il cunosteam ii dadeam bani pentru ca a fost baiat destept. happy

| BiCo a răspuns:

Ai faqut o mare prostia ca ai faqut asta chestiilea astea la baieti e ca la fte ca nu trebuie sa int o fta cate KG are sau alte intrebari care ar face o fta sa se simta nasolwinking