| GHUJ a întrebat:

SALUT am nevoie de ajutor, eri trebuia sa mi se inceapa ciclul si nu mi sa inceput dar azi ma doare burta foarte tare e o intirziere sau sunt insarcinata?

4 răspunsuri:
| Rizer a răspuns:

Poi trebuie sa iti vina de asta te doare burtica!

| Youcandoit a răspuns:

S-ar putea sa fie doar o intarziere, daca nu iti vine intr-o saptamana fa-ti un test de sarcina, sau fa-l mai devreme, cum vreihappy

| ŞtefanaTCK a răspuns:

Ca să fii însărcinată ar trebui să fi avut contacte sexuale neprotejate în ultima lună.
De obicei o sarcină nu se simte din prima lună şi în nici un caz nu te doare burta din cauza ei.
Durerea de burtă nu e altceva decât un semn perfect normal că o să îţi înceapă perioada menstruaţiei în cel mai scurt timp. happy
Dacă ai avut contacte sexuale neprotejate în ultima lună şi menstruaţia întârzie cel puţin o săptămână, atunci du-te la o farmacie şi cere un test de sarcină să te lămureşti. happy

Have a nice day!

| Alexutsza a răspuns:

Ai avut contacte sexuale si nu te+ai protejat? Daca da, exista riscul sa fii insarcinata. Daca nu ai avut contacte sexuale neporotejate, nu cred ca exi insarcinata. Ciclul daca nu ti-a venit o zi, nu te speria. El nu este regulat nici la persoanele mature care au de multi ani. Ciclul poate intarzia din cauza vremii care se schimba, din cauza caldurii si/sau din cauza contactelor sexuale (daca au fost)