Mai,Gabi,mai ramane sa pice mort la picioarele tale,ca sa pricepi si tu,in sfarsit,ca te place!
Normal ca te place,de ce s-ar inrosi,de ce te-ar privi pe furis,de ce l-ar interesa fostul tau iubit in asa grad incat sa-ti inhate telefonul?
Tu nu vezi? Sau ti-e mintea atat de tulburata de drag de el,ca nu mai intelegi nimic?
Da,baiatul te place si te place mult.
Dar sunt sigura ca tu esti o fata aflata in general,in centrul atentiei si el e putin cam timid...
Asa ca,ai rabdare, te rog, consider ca el va gasi curajul necesar daca il ajuti si tu putin...
Minte ai, foloseste-o si pe ea, inima nu poate sa le faca singura pe toate!
Daca ti-e de folos, ma bucur sincer!
Si sa stii ca ti-as fi raspuns si daca as fi crezut ca nu te place, in ciuda rugamintii tale!
Trebuie sa stim sa infruntam si esecurile si dezamagirile intr-un fel, nu trebuie sa ne ascundem de noi insine.
Sa ai grija de tine si...sa nu-l chinui prea mult!
Sarbatori fericite!
Buna.Am citit cele 11 ''motive'' si incet-incet, mi-am dat seama ca da, te place.Iti ia apararea, se inroseste, e gelos pe fostul tau iubit.Sunt sigura ca te place si sa pare ca si tie de el.Iti urez multa bafta in a forma un cuplu cu el!
Te place 100% doar ca ii e frica sa nu iti dai tu seama. Vorbiti, si vezi cum se comporta. AJunge-ti la un subiect legat de prieteni...relatii..el..tu, si vezi ce face! Incearca ra il imbratisezi "din greseala" sa cazi pe el "din greseala" etc.mult noroc. funda?
Multumesc ca mi-ai raspuns...Sunt si eu putin timida cand il vad, vorbesc cu el dar rar.Scuze nu dau funda.
Se vede clar ca baiatului ii place de tine intr-un mod mai special, dar ca sa puteti fii impreuna se pare ca va trebui sa faci si tu cate un pas mic spre el pentru ca el sa isi faca curaj si sa aiba o minima siguranta ca nu il vei respinge si nu vei rade de el.
Din ce spui tu e destul de limpede ca te place, insa e genul de baiat mai timid care prefera sa astepte momentul potrivit (chiar daca nu vine niciodata).
Cel mai bine ar fi sa-i spui in fata ca simti ceva pentru el.
Mult succes!
Nu nu am atat... dar multi zic ca nu ma place... si vroiam sa ma asigur oricum mersi de raspuns.