Pai si u ar trebuie s ate comporti altfel normal ca se satura e plina lumea de fete si nu o sa stea sa iti faca tir mofturile vb cu el zii ca te-ai schimbat si ca esti dispusa sa o luati de la capat
Probabil el te iubeste mai mult de cat il iubesti tu, dar daca tu nu faci nimic alceva decat sa il respingi cand va vedeti e ceva normal, un baiat se simte foarte najpa cand e respins, Cred ca ii datorezi niste scuze. Incearca dai un sms, spune-i ca iti pare rau, ca nu erai bine dispusa cand v'ati intanlit si nu stiu daca il iubesti incearca sa il apreciezi. Daca iubesti arata asta cand ai ocazia ca s-ar putea ca mai tarziu sa regreti. Niciodata sa nu respingi o persoana care te iubeste, asa dai inpresia de nepasare si ca nu te intereseaza, Crezi ca daca te saruta sau nu stiu iti pune mana pe fund e ceva iesit din comun? Nu eu zic ca e ceva foarte normal mai ales la o persoana care te iubeste, daca era altcineva care sa zicem ca nu erai cu el da il respingeai dar asa cand e vorba de prietenul tau nu prea e frumos deci... sincer ii datorezi niste scuze. Sper sa va inpacati...
Ce să faci? O_O
Să-ţi schimbi comportamentul tu singură o să-l pierzi dacă nu-ţi schimbi comportamentul.
Lasă-l şi pe el să te ia în braţe cum vrea el 5 minute n-or să te omoare...
El te iubeşte mult şi nu-i pasă dacă vă vede lumea nu ştiu cum sau dacă ţie îţi place un lucru şi îi spui să-l facă el n-o să refuze cum faci tu...
Change yourself...
FantaSZy.
Eu cred ca daca tu nu simti nevoia sa faci dragoste cu el ar trebui sa i spui.si daca te iubeste te asteapta. el a inteles ca tu il iubesti si incearca sa ajunga scopul care multi barbati il au.
Tu nu il iubesti si de-aia iti bati joc de el.Simplu ca buna ziua; altfel nu aveai fitele alea in cap! Daca il ameninti cu despartirea la orice gest banal (intinsul mainilor, te iubesc-ul) inseamna ca tu ai niste probleme la mansarda, sincer, ori esti foarte mica de varsta si te sperie o relatie! Si ajungem la aceiasi concluzie: Lasa-l in pace ca nu il meriti!
Asa am facut si eu in prima mea relatie si am ajuns sa-l pierd, apoi am suferit foarte mult dupa el! Imi pare rau sa-ti zic, dar tu esti de vina! daca te iubeste, e normal sa-si manifeste dragostea! nu mai fi atat de speriata! atingerile de genu` asta sunt ABSOLUT NORMALE intr-o relatie. Doar daca incearca sa te atinga mult mai mult decat e permis si tu nu doaresti asta, atunci ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare. Iti repet: nu mai fi asa speriata! o sa ajungi mai tarziu sa te invinovatesti ca l-ai pierdut din cauza asta!
Andrei5001737 întreabă: