| XxSh0xFirexX a întrebat:

Salut, am nevoie de ajutor... mie imi place de o fata iar ea mi-a spus ca ma vede doar ca pe un prieten, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| WolfyDy a răspuns:

Hmmmmmmmm... greu. Dupa mine fii si tu cel mai bun prieten cu ea f-ai complimente si incearca sa te dai pe langa ea fara sa isi dea seama.Dar doar prin complimente! Si cand crezi ca o ai in"plasa" ii spui o replica frumoasa si poate o ai doar pentru tine. Daca nu functioneaza poti sa cauti pe google. ^_^

10 răspunsuri:
| XxSh0xFirexX explică:

Ms mult pentru raspunsuri

| Annim a răspuns:

Welcome to friendzone, ce sa zic incearca sa o uiti sad, n-ai alta alternativa cred

| Azµre a răspuns:

Nu te place.

| crackk a răspuns:

Sa te lasi de jocuri si sa petreci mai mult timp afara, sa umbli mai mult dupa fete laughing

| XxSh0xFirexX explică (pentru crackk):

Date dracu nici nu ma cunosti si deja zici ca staw mult la comp...

| crackk a răspuns (pentru XxSh0xFirexX):

Vrei sa iti zic de unde mi-am dat seama? De ce nu te uiti si cum scrii? "Date dracu" "staw" "la comp..." ti-e lene sa pui "-" sau sa scrii "stau" in loc de "staw"? se vede si dupa fata ta ca pierzi timpul. Stai chill ca asa am facut si eu si acum poatre regret, oricum nu e nimic pierdut happy

| EuSiAtat16 a răspuns:

Buna.Inseamna ca ea nu isi doreste o relatie cu tine pentru ca aceasta intr-un final se va sfarsi.Nu trebuie sa iti faci griji ca nu vrea o relatie cu tine, gandeste`te ca insemni mult pentru ea si vrea sa ii fi aproape permanent, decat iubiti si apoi nimic happy

| SareZaHarat a răspuns:

Sa o conscideri si tu ca pe o prietena laughing)

| jaktim a răspuns:

Lasa timpul sa vorbeasca el va rezolva daca va fi ceva sau nu.