Astea sant chestii din copilarie, iubire nu va exista niciodata pentru alta femeie, ele stiu sa va foloseasca ca pe niste catei mici pentru antrenament - instructaj. Ajuto ca om bun ce esti dar nu e bine sa fi sentimental
E normal la vârsta asta să ai sentimente schimbătoare și dacă ea vede că ești mai retras să vrea și mai mult să fie cu tine, să aibă sentimente mai puternice.Un psihilog creștin spunea că fiecare ne naștem cu o anumită capacitate de a ne atașa de sexul opus, ca un tub de lipici și dacă o folosim pe tot felul de relații fără finalitate, atunci cân am avea cea mai mare nevoie de ea, pentru a întemeia o familie, tubul e deja gol, greu ne mai încântă cineva, nu înțelegem de ce nu ne găsim cică sufletul pereche. Nu cred că vei simți că o iubești mai mult, cu cât ea pare mai obsedată tu vei simți că te sufoci ți vrei să te lase în pace. Mai bine te desparți acum decât să te prefaci și să o faci să sufere și mai mult mai târziu.\și mai bine roagă-te pentru ca la timpul potrivit Dumnezeu să o aducă în viața ta pe viitoarea ta soție, nu -ți irosi lipiciul pe relații adolescentine, doar ca să fii în rând cu lumea și să ai o prietenă. Soțul meu s-a rugat pentru soția lui de la 17 ani și avea 24 de ani când ne-am căsătorit.
Adevarul este ca acum trecem toti printr-o perioada dificila cu aceasta pandemie si in momentul asta te simti poate putin ciudat pentru ca timpul a fost destul de scurt intre voi 2 si BUM a aparut pandemia, si cum am mai spus te simti ciudat pentru ca nu v-ati mai vazut, nu lua momentan nicio decizie radicala si asteapta pana se calmeaza putin treburile.Ca sa iti dai seama daca o mai iubesti sau nu trebuie sa te intalnesti cu ea fata in fata si atunci iti vei da seama daca iti mai bate inima nebuneste pentru ea cand o vezi sau nu.Multa sanatate!
Iarta-ma sa iti zic, nu stiu cati ani ai dar chiar si la varsta mea pot sa iti zic ca esti un om inuiat la cap, tu ai sarit direct la o discutie despre varsta legala a relatiilor sexuale, eu nu sunt cu ea din interes sau pentru ca urmaresc ceva de genu, sunt cu ea pentru ca la inceput am iubit-o dar din pacate acum nu prea o mai iubeac dar sper ca o voi iubi dupa carantina, daca pentru tine o relatie inseamna doar act sexual iarta-ma sa iti zic dar esti o persoana materiala care nu stie sa tina la o persoana.