Daca ai pe cineva in Romania bunici/veri/sau pe oricine altcineva poti vorbii cu parintii tai sa te mute innapoi da trebuie sa te rogi mult de ei
daca nu. nu ai ce sa faci trebuie sa te acomodezi daca vei fi trista si te vei simtii in + nu vei rezolva nimic asta e viata...
Urasc cand parintii hotarasc pentru copii.
Discuta cu ei, spune-le ca tu esti mai fericita in Romania si nu in Franta! Spune-le sa se gandeasca si la fericirea ta si nu numai la viitorul tau sau mai stiu eu la ce. Uite, Anakatsu a spus bine, poti sa vb cu parintii tai sa te mute inapoi daca ai ceva rude.
Dar daca chiar nu se poate si nu e nici o scapare ca tu sa vii inapoi in Romania trebuie incet incet sa te obisnuiesti cu stilul de viata de acolo.Pentru ca nu poti sa le dai in cap parintilor tai daca chiar nu vor si chiar nu vor aici pici tu rau tare.
Incearca sa te acomodezi, sa nu fii timida, sa fii tu insuti, sa prinzi curaj.
(Nu ai spus ce varsta ai ) Intr-o zi ai sa te intorci tu acasa in Romania, stai linistita.
Hai, fii tare si mult noroc in continuare :*:*! Te sustin!
Wow. e groaznic.
tot ce poti face e sa insisti si sa pari cat mai melodramatica, adica sa bagi chestii gen: imi distruge'ti viata tinandu'ma departe de casa, nu va pasa ca mie nu'mi place, ca nu am prieteni si ca nu ma acomodez deloc?
daca nu le pasa sau nu au cum sa plece, e grav...nu prea ai ce face decat sa-ti faci prieteni si sa speri ca vei gasi pe cineva de treaba.
imi pare rau si multa bafta in cautarea de prieteni
xoxo
Probabil ca esti prea mica sa iti dai seama ce sansa ai sa fi acolo! Dificultatile de adaptare pot trece cu putin efort! Aici e cam nasol si in invatamant si cu sanatatea, etc. Nu citesti stirile din tara pe net?!
Eu zic sa faci un efort sa serios sa te adaptezi, e o tara foarte frumoasa, unde si posibilitati; e de tot felul sunt mult superioare celor de aici! Daca ai fi aici, si ai fi francofona, ai mult sa poti avea sansa sa studiezi acolo, si sa iti faci un viitor bunsi sigur!
"A bon entendeur salut!".
Wow!
Eu sunt tot in Franta de cateva luni, si imi place aici
De ce sa te duci in Romania :o?
Sa mori de foame?
Incearca sa vorbesti cu colegii tai, sunt mai mult ca sigura ca poti vb si cu cei din Romania!
De ce te-ai dus?
Anumite persoane din jurul tau nu te-au sfatuit cumva sa pleci pentru ca exista posibilitatea sa nu iti placa? Pt ca in viata trebuie sa gandesti problema de 100 de ori, si apoi sa da-i un raspuns definitiv. Altfel, totul costa, asta te-a costat pe tine. Si pe mine de mica vroiau parintii sa ma duca in Franta, dar raspunsul meu a fost intodeauna acelasi...Nu!
Toate schimbarile din viata nostra au un efect asupra noastra. Unele ne fac sa suferim, sa ne bucuram, altele sa regretam, pana si cele mai mici. Incearca sa vii mai des acasa, de craciun, paste, vacanta mare, incearca sa-i convingi pe ei sa te lase, spune-le ca astfel vei fii si tu mai fericita. Nu pierzi nimic daca incerci, cere ajutorul si cunoscutilor, persoanelor aproape de tine, la care tii...sunt sigura ca si ele ar putea sa te ajute!
Multa, multa bafta!