Salut.Am nevoie de ajutorul vostru.Asta vara prin iulie am cunoscut o tipa.totul bine și frumos.Am plecat la munca după vreo 3 zile de când o cunoscusem.Am vorbit la telefon totul ok, foarte inocentă ea, am căpătat încredere și a încep sa îmi placă.Pe 15 august am.venit acasă sa ii fac o surpriza.Nu a părut foarte fericita.Am dus-o acasă pt.ca am luat-o de la munca și după 15 minute îmi spune ca e obosita și vrea sa plece, telefonul tot ii suna.Mai pe scurt.Am aflat ca se vedea cu unul în fiecare seara și chiar înainte sa vin eu chiar și după ce am venit.cu mine ieșea jumate de ora apoi îmi spunea ca e obosita și sa o las acasă. Iesim cu ala pe la 12 1 3 dimineața.am aflat ca iese cu el din într-o seara după ce am lasat-o am văzut-o cum s-a urcat în mașină lui și a plecat în trombă.Am întrebat-o și a spus ca ea nu a ieșit deloc. După aceea a recunoscut tot și ii pare rău și nu o sa mai iasă.Am avut încredere, am zis ca e doar proasta și a greșit.Am luat-o cu mine la munca în Germania, la un restaurant. După ce am vorbit cu ea a spus ca ea nu a avut treaba, nu a fost cu mulți băieți.Ca acum sa vad mesaje de la unii alții, sa treacă pe la ea.doi au venit la 3 dimineața la ea, practic i-a chemat. altul o lua de la muncă, altul i-a făcut nu stiu ce semne pe gat cu altul a fost de revelion.ea a spus ca aia doi doar au venit și au dormit, unul a vioalt-o, a forțat cel care a mușcat-o de gat și cu cel cu care a fost de revelion nu a fost nimic.de fiecare data când o întrebam dacă a fost ceva spunea ca nu nimic când ii arătăm mesajele nu mai zicea nimic.Ce sa fac cu ea, ați accepta sa stai cu asa cineva?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Daca esti ditamai barbatul, nu vii sa ne intebi pe noi ce sa faci cu o femeie care se intalneste si altii barbati in miez de noapte, fiindca un barbat adevarat este capabil sa ia decizii sanatoase in viata sa.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.219.87.237) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro