Lasa Inima sa gandeasca in locul tau daca tu nu o faci. Nu va inteleg sincer... cereti parerile altora de pe net, voi chiar nu aveti un putina imaginatie sau nu-l cunosti destul de bine... pacat ca zic asta dar Lumea Internetului va zapacit mintile si aveti impresia ca totul se gaseste pe Internet.
Sa fii iubita.
Sper sa nu primeasca cadoul care l-am primit eu de la iubita , o despartire!
Ptr. mine ar fi de ajuns doar prezenta persoanei iubite alaturi de mine si sa imi spuna ca ma iubeste
Eu zic asa:TU sa ii pregatesti o cina romantica in timpul unui film bun de dragoste si apoi sa faceti dragoste si sa nu te limitezi la 2 3 chestii fa tpt cei place lui si daca se va simti bine nu va uita asta nici odata iti garantez FUNDOI?:d:d:d:d:s:s:s
Cand a facut prietenul meu 18 ani, i-am facut un tricou cu "Simply the best"si i-am luat un ceas.Gandeste-te ce i-ar placea.Tu esti cea care il cunoaste cel mai bine
Fai un album cu pozele voastre de pana acum si pe fiecare poza scrie ceva frumos legata de aceea poza sa stii ca si eu am un prieten de la 9 ani si i-am facut si eu acest cadou cand a facut 10 ani si sa bucurat foarte tare si inca il mai are si avem amandoi varsta de 12 ani.
anonim_4396 întreabă: