| ToxicKiss33 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru...Imi place mult de un baiat si nu stiu ce sa cred daca ma place sau nu,el este un baiat mai smecher si in fiecare pauza se uita dupa mine si multe colege sunt de acord ca ma place, dar eu nu sunt convinsa.Cum imi dau seama daca ma place sau nu? Ca sa stiti sunt pe cls a 7a iar el pe a 8a

Răspuns Câştigător
| teosbeos a răspuns:

Il intrebi pur si simplu. nu poti fi sigur fara raspunsul lui direct sau pune pe alt cineva sa intrebe desi sunt mari sanse sa nu raspunda sincer. deci intreaba-l si daca te place si tu il placi pe el poate ve-ti fi impreuna. oricum nu astepta prea mult ca daca e a 8 a nu sunt sanse sa mai apuci.incearca ca viata merge mai departe.

| ToxicKiss33 explică (pentru teosbeos):

Mersi mi-ai fost de mare ajutor:*

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu cred ca te place, poti sa-l intrebi daca vrei

| Zizzou a răspuns:

Il intrebi straight face

| ToxicKiss33 explică (pentru Zizzou):

Stiu dar eu sunt mai timidalaughing

| Zabbyel a răspuns:

Daca mi-este asa "jmeker" si mi te place va veni el la tine
asteaptal happy

| Zabbyel a răspuns:

Daca mi-este asa "jmeker" va veni el la tine
asteaptal

| Schatzyyyyy a răspuns:

Vorbeste cu el, si intreaba-l daca are unele sentimente pentru tine

| ToxicKiss33 explică:

Stiu este foarte usor sa ii zic dar mi-e frica de raspunsul luicrying

| Zizzou a răspuns (pentru ToxicKiss33):

In viata, nu poate fi mereu ceea ce doresti tu. Se vor ivi si momente mai putin placute. Intrebarea nu este un sfarsit. Oricum e 1/7 miliarde, inteleg ca il iubesti, daca va zice nu trebuie sa ii respecti raspunsul, eventual sa mai stai cu el, mai discuti, mai insisti. Cat despre rusine... Viata nu e infinita. Fa totul ca si cum ar fi ultima zi! Fi tu!
Bafta!

| ToxicKiss33 explică (pentru Zizzou):

Mersi mi-ai dat curaj si apreciez foarte mult:*

| Zizzou a răspuns (pentru ToxicKiss33):

Oricand!