| PaulGrozavul a întrebat:

Salut, am nevoie de ajutorul vostru sunt o persoana deschisa in general dar când îmi place o fata nu știu cum sa ii spun lucru acesta. In general sunt deschis cu toată lumea dar când îmi place o fata nu știu sa ma pot in momentu ala intra timiditatea mea ascunsa cum as putea sa scap de ea?

3 răspunsuri:
| TheSpecialOne a răspuns:

Experienta personala 100%: acum 2 ani terminam clasa a8-a si imi placea o colega foarte mult de 1 an poate si mai mult. N-am prea avut cum sa ii spun nimic deoarece nu ne intelegeam atat de bine. Spre norocul meu o profa ne-a chemat la meditatii impreuna si am ajuns sa mergem cu un sfert de ora mai repede decat trebuia doar ca sa stam pe banca impreuna. A zburat vremea si a trecut si ultima zi de scoala, eram constient ca alta sansa nu mai am asa ca: "Am o problema..." /// "Ce problema ai?" /// Pai. cred ca m-am indragostit un pic de tine, de fapt sigur si cam un pic mai mult" (90% cam astea au fost replicile am fost destul de balbait) si ea a fost ft bucuroasa si a acceptat. Suntem inca impreuna. Asa ca incearca si vei reusi, evita si sigur vei suferi!

| neutrino a răspuns:

Atunci cand cineva face pe grozavul, atunci nu cred ca mai poate fi vorba de timiditate. Poate ca lipsa de experienta...

| AndyOTAKU a răspuns:

Pai "intra timiditatea", deoarece o placi, iar sentimentele te fac sa ramai fără cuvinte. Te porți ciudat, vorbești chestii naspa, dar e normal sa se întâmple asa(o pățesc și eu). O sa scapi de timiditate abia atunci când ai sa-i zici ce ai pe suflet. știu ca e greu, dar trebuie s-o faci.
Spune-i direct, spune tot ce ai pe suflet, nu te teme de un refuz(sper sa nu te refuze sad )
Spune-i ceva de genu : "Uite...eu te plac mult, poate ca nu e reciproc, dar am vrut sa știi ce simt pentru tine. Nu te iubesc dintr-un anumit motiv, te iubesc pentru ca te iubesc. Am sa înțeleg dacă ma refuzi, dar sper sa rămânem prietenii în continuare"
Sper ca te-am ajutat, succes cu fata