Experienta personala 100%: acum 2 ani terminam clasa a8-a si imi placea o colega foarte mult de 1 an poate si mai mult. N-am prea avut cum sa ii spun nimic deoarece nu ne intelegeam atat de bine. Spre norocul meu o profa ne-a chemat la meditatii impreuna si am ajuns sa mergem cu un sfert de ora mai repede decat trebuia doar ca sa stam pe banca impreuna. A zburat vremea si a trecut si ultima zi de scoala, eram constient ca alta sansa nu mai am asa ca: "Am o problema..." /// "Ce problema ai?" /// Pai. cred ca m-am indragostit un pic de tine, de fapt sigur si cam un pic mai mult" (90% cam astea au fost replicile am fost destul de balbait) si ea a fost ft bucuroasa si a acceptat. Suntem inca impreuna. Asa ca incearca si vei reusi, evita si sigur vei suferi!
Atunci cand cineva face pe grozavul, atunci nu cred ca mai poate fi vorba de timiditate. Poate ca lipsa de experienta...
Pai "intra timiditatea", deoarece o placi, iar sentimentele te fac sa ramai fără cuvinte. Te porți ciudat, vorbești chestii naspa, dar e normal sa se întâmple asa(o pățesc și eu). O sa scapi de timiditate abia atunci când ai sa-i zici ce ai pe suflet. știu ca e greu, dar trebuie s-o faci.
Spune-i direct, spune tot ce ai pe suflet, nu te teme de un refuz(sper sa nu te refuze )
Spune-i ceva de genu : "Uite...eu te plac mult, poate ca nu e reciproc, dar am vrut sa știi ce simt pentru tine. Nu te iubesc dintr-un anumit motiv, te iubesc pentru ca te iubesc. Am sa înțeleg dacă ma refuzi, dar sper sa rămânem prietenii în continuare"
Sper ca te-am ajutat, succes cu fata