Parerea mea e ca nu se merita.
Cand ai iertat-o prima data, a fost bine ( toate persoanele merita a doua sansa), dar sa o ierti la infinit e greseala ta.
Am invatat pe propria piele ca omul se schimba foarte, dar forte greu, si ceea ce face de 3 ori consecutiv e o obisnuita, nu e o greseala.
Daca inseli pe cineva, care e langa tine, zi de zi ( ma refer sa fie fizic langa tine) nu e o greseala si nu este de iertat atat de usor, dar si sa mai repete, atunci e vina celui care iarta.
Eu te sfatuiesc sa iti cauti pe cineva care sa te merite, sa te faca mandru si sa fie mandra ca te are, sa te iubeasca atat de mult incat sa aiba ochi doar pentru tine, sa se gandeasca la binele tau ( cum a spus ca ai avut multe de pierdut din cauza ei, esecurile tale profesionale).
Ea nu te iubeste si asta e sigur, daca te iubea, ii era frica sa te pierda si nu o tinea inima sa te raneasca.
Uita de ea, o relatie nu se mai poate relua dupa toata neincrederea asta, tu nu o sa mai incredere in ea, o sa o controlezi, o sa fi gelos si posesiv si asta o sa strice putinul care a mai ramas, iar despre ea, nu am de unde sa stiu, poate ca e ii pare rau, dar dupa multe sanse date cu piciorul, banuiesc ca asa e ea, si nu poti sa faci o relatie frumoasa cu ea, inevitabil o sa te insele si apoi iar o sa suferi si o iei de la capat mereu si mereu, pana o sa iti dai seama ca ti-ai pierdut timpul pretios cu o persoana care nu te merita si nu ii pasa de tine.
E alegerea ta, tu stii mai bine ce iti doresti, dar parerea mea e ca nu se merita sa dai sanse prea multe persoanelor care nu merita sansa ta.
Va intalniti, discutati ca doua persoane civilizate dupa care (poate) faceti si o ultima partida de sex de adio.
Deci, scuze ca incep asa dar, â la mijloc de cuvant nu î. Si 'iert' si 'iertat-o' nu cu "e".
Cat despre problema. Eu zic sa ramai disparut. Daca o vezi o sa simti ceva 100% pentru ca ai tinut la ea. Eu zic sa nu ii dai ocazia sa te vada. Acuma na, faci cum crezi. Dar eu nu as merge. Nici acum nici peste 100 de ani.
Salut..nu merita sa iti pierzi vremea cu ea..nu prea pare fata de casa...adica sa fi cu cineva timp de 2 ani si sa mai stai si cu altii, nu prea e frumos..nu merita. Fata asta isi cam bate joc..stie ca de fiecare data va inpacati orice ar face ea, cred ca ti-a descoperit slabiciunea.
In mod categoric te sfatuiesc sa nu te mai intalnesti cu ea nici macar pentru a-i pune niste intrebari, pentru ca la acele intrebari ai si tu raspunsul: nu te-a iubit suficient din moment ce a putut sa te insele de atatea ori. Nu este o persoana de incredere care merita sa fie iubita. Ai iertat-o prea mult, sunt sigura ca exista si pentru tine o fata care sa merite sa te gandesti la ea si sa ii oferi tot ce e mai bun. Ai stat atata timp fara sa o vezi, poti sa stai in continuare, nu te intalni cu ea pentru ca risti sa trezesti anumite sentimente in tine care au adormit si o sa o ierti din nou daca asta e firea ta. Daca vei relua legatura cu ea, probabil vei relua si relatia si vei fi dezamagit inca odata.
Nici nu poate fi vorba de o impacare sau ceva, doar ca sunt un pic curios dupa toate, ce-ar putea sa-mi mai spuie si ce vrea. Acum pentru mine e mai mult decit o straina si dupa toate, mai ca i-as scuipa odata in fata, m-as intoarce si as pleca :-D