Daca a avut menstruatie normala sunt foarte mici sansele de sarcina spre nule. Doar un un numar foarte mic de femei au menstruatie peste sarcina. Cel mai probabil e vorba de o dereglare hormonala. Ca sa scape de orice indoiala poate sa faca un test de sarcina. Numai bine
Mulțumesc mult! Acum nu mai are nicio simptomă, deci nu cred că poate fi însărcinată.
Fiindca un raspuns obiectiv este imposibil de formulat doar pe baza informatiilor oferite care sunt foarte vagi dar mai ales care nu sunt specifice sarcinii instalate, chiar si daca ar exista o sarcina ipotetica. Intr-o astfel de situatie, singura solutie optima avuta la indemana o reprezinta testul de sarcina cu ajutorul caruia in acest moment se poate determina foarte exact si precis existenta sau lipsa hormonului de sarcina hCG, in urina testata. Multa sanatate!
De ce te dor sânii?
Durerile de sâni (mastodinia sau mastalgia) sunt comune în rândul femeilor. Durerea la nivelul sânilor poate fi descrisă ca o sensibilitate acută sau cronică, o senzație de arsură, junghi, presiune sau durere. Durerea poate să fie constantă sau poate să apară ocazional, de obicei premenstrual. Unele femei au dureri și înțepături de sân severe, care persistă mai mult de cinci zile pe lună. Durerea severă poate persista chiar și pe perioada ciclului menstrual și dupa acesta; rareori este cvasipermanentă.
Care sunt factorii care provoacă durerile de sâni?
Hormonali (cel mai frecvent);
Modificări benigne de tipul: chisturi mamare, traume, intervenții chirurgicale la sâni, inflamații (mastite);
Durerea poate proveni de asemenea de la peretele toracic, mușchi, articulații sau inimă;
Un dezechilibru de acizi grași în celule;
Medicația: medicamente hormonale, tratamente de infertilitate și contraceptive orale;
Sâni de dimensiuni mari. Acest tip de durere este de obicei însoțit de dureri de gât, umeri și spate.