E clar ca isi bate joc de tine, si s-ar culca putin cu fuckboy-ul vostru, daca el i-ar acorda acest prilej.
I-ai facut cunostinta, inseamna ca nu mai doreai ceva de la el. Oricat de sufletist ar fi, crede-ma ca asta a inteles: sa-i gasesti iubita, sa-l cuplezi, sa joci rolul prietenei-surioara, careia ii povestesti atunci cand ai chef ce se intampla, in cel mai fericit caz, te asculta cand ai nevoie. Am trecut si eu prin cateva experimente de genu si ori am refuzat din start, chit ca ma despart de ea, chit ca nu cunosc pe perechea vietii mele, NU, nu am vrut sa accept lipeala; ori am acceptat sa cunosc si mi-am dat seama cum se stinge totul, cum o vad pe cea care ne-a facut sa ne cunoastem ca pe o sora si nimic mai mult ( cum ziceti voi - doar prieteni).
Prietena ta acum savureaza prada, se joaca precum o pisica cu soricelul prins. Normal ca flirteaza daca tocmai tu i-ai pus fata in fata, simt ca au acceptul tau si si mai mult, confirmi ca vrei sa scapi de el.
Ori nu esti sigura ce vrei, ori astepti sa se miste muntii pentru tine.
Nu uita: dragoste cu sila NU se poate!
Acum este decizia lui pe care fata place.
Sa flirtezi nu-i un pacat, mai ales cand este adolescent si nu are inca prietena/iubita si nici obligatii fata de nici o fata.