| Sebi1998cute a întrebat:

Salut! Am nevoie de parerea voastra! Am gresit si ma simt vinovată. Vreau sa stiu cat de mult am gresit… Voi fi sincera, chiar daca imi e rusine.
Am cunoscut un baiat acum fix o săptămâna, am iesit mi-a daruit flori deci vineri. A trecut sambata, duminica, luni, marti, miercuri, joi nici un mesaj din partea lui sa ne vedem. Mereu este ocupat sau a zis ca trebuie sa ajute pe sora lui cu robinetul apoi sa stea cu nepotul sau etc. Primele doua zile imi scria cu inimi apoi incet incet fara emoticoane… Joi ne-am certat si m-a lasat cu seen. Mentionez ca in primele zile mi-a zis ca a avut multe fete chiar si 2 intr-o noapte si ca dupa el fug foarte multe fete. A zis ca a iesit si cu Barbie o fata tare frumoasa, si ca are fete care ii scriu pe o noapte sa iasa cu ele…
Mi-a scris joi dimineata adica ieri ca "Salut..etc si o inima "❤️"
La care am răspuns cu "????"
Si el ma intreaba "unde ma saruti?"
Eu zic doar pe obraz mai departe nu ma duc. La care urmeaza ceva foarte urat din partea mea.
El zice " corect nu ai meritat inca" si eu am ramas socata, zic tu serios? Am crezut ca glumeste dar el da " da eu serios, nu meriti" si eu zic asa " evident corect ai dreptate eu nu merit, la cate fete ai tu pe noapte si iesi cu ele pot lua un herpes de la tine"
El a citit si a scris " ca nu se va mai atinge de mine" si mi-a scris "pa"
Eram la munca si peste 2 ore am revenit si i-am scris " toata lumea se cearta, cu ce te-am suparat?"

El nu a mai raspuns, a citit e online nu a mai scris nimic.
Mda e vina mea, am incercat sa discut dar el m-a lasat cu seen…
Ce sa fac?
Multumesc!

39 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu ai gresit cu nimic. Eu zic sa il uiti pe asta si sa-ti cauti un baiat serios.

| Sebi1998cute explică (pentru wildthing):

Poate l-am suparat ca i-am zis ca pot avea herpes de la el?
Pur si simplu eu asa am reactionat pentru ca mi-a zis ca eu nu merit sarutul lui inca…

| ania a răspuns:

Fugi de asa tipi. Ai fi mai fericita daca te-ai ruga lui Dumnezeu ca la momentul pe care El il considera potrivit sa aduca in viata ta persiana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie, sa nu-i mai cauti, sa ai incredere in El.

| Violleta2022 a răspuns:

Pare a fi un narcisist, care se da mare don-juan.
Da-i pace ca nu merita sa te stersezi, din cauza unuia gomos care se lauda cu ce nu are.
Niciodata, dar absolut niciodata sa nu fugi dupa asemenea baieti, ca nu poti avea niciodata o relatie frumoasa sau normala, cu asemenea oameni.
Cauta-ti altul normal si dargastos ca asta te manipuleaza fiind narcisist.

| Sebi1998cute explică (pentru Violleta2022):

El e politist si ma gandeam ca odata ce ai asa o munca responsabila ai si o constiinta. dar cred ca nu a fost sa fie, multumesc!

| mihai69 a răspuns:

Tu nu ai greșit cu nimic.
E un afemeiat și nu merită să pierzi timpul cu el. Poate chiar atunci un băiat care chiar ar merita atenția ta va trece neobservat...

| Sebi1998cute explică (pentru mihai69):

El s-a suparat ca i-am zis ca pot avea herpes de la el.
Imi pare rau, el m-a lasat cu seen. Eu i-am scrjs el nu imi raspunde, sa-i mai scriu?

| mihai69 a răspuns (pentru Sebi1998cute):

Parcă ai 5 ani, zău!

| Sebi1998cute explică (pentru mihai69):

Crezi ca daca vroia putea trece peste faza cu herpesul? Am gresit si ma simt vinovata, acum ma gandesc ca din cauza ca am zis despre herpes am pierdut asa baiat brav…. Scuze ca te intreb mai bine un strain decat un prieten. Nu stiu chiar imi pare rau de ce am zis…

| mihai69 a răspuns (pentru Sebi1998cute):

Ai zis-o, aia e. Nu poți șterge cuvintele spuse.
Dar cum ziceam, sunt copilării. Iar purtarea lui sigur nu îl califică drept un "așa băiat brav"(?)
Deci n-ai pierdut nimic.

| dullcat a răspuns:

Buna.As fi crezut ca e conversatie intre niste adolescenti, nu niste adulti.

Nu e vina ta, adevarul doare.Simplu.Un procent considerabil din populatia planetei are herpes fara macar sa stie, neavand obligatoriu simptome vizibile.De tot palmaresul de boli cu transmitere sexuala nici nu mai zic, distractie mare pe capul lui.Cu cat ai mai multi parteneri, cu atat riscul e mai mare.Si de ce ai vrea sa fii cu cineva care nu da doi bani si intra in relatii numai pentru sex? Eu cam asa percep lucrurile. Aveti in mod clar perspective diferite asupra vietii, asadar nu este potrivit sa legati ceva, e pierdere de vreme. Faptul ca ti-a zis asa in mod deloc subtil ca umbla multe fete dupa el, nu e de bun simt.Ti-a transmis ca nu esti asa importanta, daca vrei si tu sex, atunci ok, daca nu, aia e, are balta peste si el va continua mai departe.De aceea te-a si lasat pe seen.Nu ii mai scrie, nu te mai injosi, nu merita.

| Sebi1998cute explică (pentru dullcat):

Iti multumesc! Te cuprind

| Miruna333 a răspuns:

Sa nu il mai contactezi sau sa mai insisti. Suna ca o discutie intre copii de generala. El imatur prin faptul ca baga scuze ieftine si ca se lauda cu femeiele din viata lui, baga replici proasta, tu ca alegi sa continui sa alegi sa vorbesti cu un asa pusti, ii mai si spui si ca iei herpes si il judeci si asa mai departe. Dupa tot tu tragi de el sa iti raspunda dupa ce ii spui ca e risc sa aiba herpes laughing la ce sa te astepti dupa asa o replica

| Sebi1998cute explică (pentru Miruna333):

Imi pare rau ca i-am zis de herpes, crezi ca daca nu ii ziceam de herpes era sa mearga relatia noastra?

| Miruna333 a răspuns (pentru Sebi1998cute):

Nu. Tu vezi ce tip de persoana e el? Pierzi esenta din povestea ta. Nu se mai gasesc alti baieti? De ce ti-ai dori sa fii cu un baiat care e prea ocupat pentru tine, nu iti raspunde la mesaje si se mai si lauda cu nr de partenere? Poti gasi unul matur, nu un pusti de genul, poti mai mult

| Sebi1998cute explică (pentru Miruna333):

Multumesc, el mi-a zis ca el s-a saturat de fete si vrea ceva serios, si acum faza cu herpesul am zis-o la nervi si ma mustră conștiința ma simt binovata si recunosc acest fapt… te cuprind! Multumesc

| Miruna333 a răspuns (pentru Sebi1998cute):

E ok, daca era baiatul potrivit, trecea peste replica aia. Nu era capat de lume. Gandeste-te la asta. Si sa fie o lectie pentru tine, incearca sa fii mai realista si sa te gandesti inainte de a raspunde cuiva, fara raspunsuri grabite la nervi sau sentimentalisme

| Rux04 a răspuns:

Bună. Nu ai greșit cu nimic. Un asemenea băiat nu merită atenție dacă s-a culcat cu atâtea. O relație este bazată pe iubire și respect reciproc.

| Cosmin3412 a răspuns:

Deci asa trebuie tratate fetele, cu indiferentă, altfel te ia de fraier.
Totusi nu înțeleg, ce tot cauți la el?
O fii el frumos, dar tu nu ai putin respect față de tine? Mândria ta unde e?

| Sebi1998cute explică (pentru Cosmin3412):

Ma simt vinovată ca i-am zis de herpes..am gresit

| Cosmin3412 a răspuns (pentru Sebi1998cute):

Odată ce el se laudă cu alte fete,ca are si a avut multe, înseamnă că ești nebună sa simți ceva pentru acel băiat. Next. Oricum nu merită. După ce se culcă cu tine, spune la următoarea ca a avut multe. Asta vrei? Sa fii doar un numar?
Dacă vrei doar sex, atunci spune-i direct, daca vrei o relație cu băiatul ăla, înseamnă că nu gândesti.

Eu i-am spus ca ma culc doar cu un baiat cu care voi fi in relatie, el a zis asa "mi-ai repetat de multe ori asta gata am inteles" si apoi nu a mai zis nimic. Scuze ca intreb crezi ca daca nu eram sa ii spun de herpes era sa imi mai scrie sau e zero la orizont? Scuze ca intreb?

Crezi ca daca nu ii spuneam de herpes era sa fim fericiti?

Nu-ți mai scria nici așa, dar asta a fost un motiv sa o facă mai repede. Pretexte de genul nu-si au rostul daca placi pe cineva. De culcat poti sa te culci cu cine vrei, ca ești într-o relație sau nu cu el. Dar băiatul de care ai spus, nu merita nici să-l lași să-ți dea limbi, ca maine spune altceva.
Nu înțeleg cum găsiți voi sa va plângeti si sa va puna capac tocmai jagardelele astea de băieți?
Sunt milioane de alți băieți care te-ar aprecia si ar fi mult mai ok cu tine, ce te vaiți tocmai de asta?

Fericită nu vei fi niciodată lângă un băiat care se laudă că a *** o grămadă, ca are altele care stau la coadă, care iti mai si arată cine sunt.
Vrei sa fii tu alea din poze arătată de el la alte fete ca te-a ***?
Băiatul ăla nu merită nici să-l ai ca amic.

Mersi, ma mustră constiinta ca i/am zis de herpes cred ca a fost la nervi… apoi i-am scris insa m-a lasat cu seen… si da nu stiu cum ai stiut asta dar mi-a aratat fetele cu care s-a culcat fara sa mentionez asta in intrebarea mea, nu stiu cum ti-ai dat seama. mersii!

Te mustră* conștiința doar pentru ca il placi, altfel nici nu dădeai importantă ca te-a lăsat în seen.
Cat despre faptul că mi-am dat seama, este pentru ca sunt destul de matur încât să miros papagalii si pamblicarii care se dau macho man. Ăștia sunt doar niște păduchi care fac gargară multă pe burta goală.
Fac la pariu ca si daca ii dădeai ocazia sa se culce cu tine nu știa să te facă să te simți bine, își golea ouăle si după se lăuda la toți cunoscuții ce ti-a făcut si Cat de potent este el.
Fugi cât poti de băieți ca el. Alta e să-ți vorbească de fostele frumos si alta e să-ți arate câte a ***.

Wow deci m-ai facut sa zambesc si sa am dispozitie buna! Iti multumesc mult da ai dreptate m-am amagit bine ca m-a lasat cu seen si nu m-am culcat. La urma urmei ma simt rau ca i-am scris apoi dar macar i-am zis bien faza cu herpes a meritat-o?
Tie o zi buna si mersi ca faci oamenii fericiti! Esti un erou!

Multumesc cred ca ai dreptate mare aici chiar mare dreptate!

Și-a meritat acel cuvânt si încă merită mai multe. Să-și dea seama ca e doar un gunoi care face genul masculin de râs. Nu-s erou, e prea mult spus. Totuși ma bucur sa te-am făcut da zâmbești si sa vezi realitatea. Poti sa-mi trimiți si mesaj privat, daca vreodată mai ai întrebări despre băiețași ca ăsta.
O zi frumoasă in continuare si ție.

Multumesc mult! Am facjt screenshot! Si iti voi da cerere! Ba da esti erou

Încă nu pot trimite mesaje, ca sunt junior. Sper sa pot primi mesaje. În câteva zile probabil se deblochează si optiunea asta.

| orailibrail a răspuns:

Iti dau un sfat:
Fugi de el.
Herpesul este cel mai fericit lucru care ti se poate intampla

| orailibrail a răspuns:

Vrea doat sa se culce cu tine.
Sa te bifeze in lista aia de fete cu care a petrecut o noapte.

Atat!

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Copilarii, domnisoara. Astea-s copilarii si va pierdeti timpul studiind nimic. Luati ca atare, treceti mai departe. Probabil ca e un vanator de trofee. Dumneavoastra nu i-ati cazut. A incercat.
Acesta este rezumatul. Scurt si cuprinzator. Ce vreti sa aflati?
Ce vreti sa intelegeti de la un gigolo de trei bani care se ocupa cu nimic >?

| Sebi1998cute explică (pentru LePapillonSurvivant):

Multumesc el este politist…mda

| ElenaRaducan a răspuns:

Scuze dar nu pot sa-ti spun decat ca esti o gasculita limitata intelectual.

| AnkaD a răspuns:

Eeee lasă fata ca se satură el o dată de femei, nu dramatiza și ce dacă s-a supărat, vezi tu de treaba ta nu de treaba altuia mai ales ca e cu nasul până la fund. Fi serioasă și citește bine cu atenție conversația voastră, la ce să te milogești? Lasă ca ai si tu de unde alege nu un nemuritor dinasta.

| Sebi1998cute explică (pentru AnkaD):

Deci pot sa ma linistesc ca nu am gresit cu nimic?