Îmi pare rău să îți spun asta, dar de ce sa nu fiu sincera la naiba. Mi-am. Mințit 2 foști ca am fost virgina (când eram mai tinerica, acum nu mai gândesc la fel)
Am recurs la tertipuri josnice, nu voiam sa o fac când eram pe stop pentru ca atunci ești mult mai larga și doar Sângele nu e suficient. Doar m-am tăiat cu lama în zona aia pana sa vadă ei, ca sa am și o dovada. Da, voiam sa fiu considerata o virgina, ca sa fiu tratata ca și când as fi fost doar a lor, voiam sa ma simt speciala, voiam sa le dau un boost de șelf esteem..ca partenerii sa aibă mai multa siguranță în ei. Unul avea 18 ani iar celalalt avea 36. Cel de 36 s-a prins, nu mi-a zis ca sunt găleată dar mi-a zis ca ar fi trebuit sa ma mulez după el și ca nu se simte ca și când mi am început viata sexuala cu el. Nu i am recunoscut niciodată. Și ba da, cam în toate situațiile trebuie sa apară sângele, nu exista ca aia are nu știu ce mușchi, ca blah blah. Astea sunt doar scuze inventate de alte femei care au făcut același lucru pe care l am făcut și eu. Plus mai am prietene care și au mințit iubiții in halul asta la fel. Aveam 19-20 în perioada aceea, deci.
Himenul se rupe la intrare, de aceea a intrat greu. Sângele îl avea de la dezvirginare. Că o virgină e strâmtă în interior e legendă urbană.
Vaginul are capacitatea de a se contracta in timp, mai ales cu exercitii, experimentatule
Si o femeie care naste natural isi revine.
O fi avand himen elastic, poate de la mastur bare ea l a mai distrus. Nu inseamna ca n a fost virgina. Asta un medic cred ca stie mai bine ca tine
Organele masculine genitale nu vin in diferite marimi? Crezi ca vaginurile nu-s tot asa?
Serios, e foarte stupid ca nu te-ai gandit la asta. E clar ca cei 10 cm ai tai au intrat intr-un vaginde dimensiuni mai mari. Crede-ma, chiar si daca ar fi avut relatii din timp, oricum nu ai simti, e un mit, vaginul ramane la fel.
))) ce i ai zis o
Am 17 cm, știu ca nu este mare dar nici 10 cm, ca atunci înțelegeam de ce se simte așa
Vaginul nu se "lărgește" din cauza ca a avut mulți parteneri. Vaginul are musculatura, probabil prietena ta nu ii are atât de bine lucrați. Sunt exerciții pe care le poate face pentru ai întări. Nu exista sa ii fi rămas "sânge prin vagin" după menstruație la n zile distanță. Așa ca fa bine și credeți iubita, e foarte urat sa o desconsideri.
PS: in termeni medicali exista vagin scurt și vagin lung.
Plus ca exista probabilitatea sa nu fiti compatibili sexual poate nici ceea ce ai tu nu te ajuta încât sa simți ceva.