| uclcosmyn a întrebat:

am nevoie de putin ajutor:deci am cunoscut o fata, am vorbit cu ea, lucrurile au mers bine, nu am ajuns la stadiul de relatie dar totul se indrepta intr-acolo...nu ne-am certat sau altceva,totul parea excelent intre noi. Apoi,brusc,nu a mai raspuns la mesaje, telefon, facebook, si nici nu ma mai cautat...Intrebarile sunt: de ce a facut asta? si cum fac sa o aduc inapoi? multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| TanteMarianne a răspuns:

Pai e greu de zis.
efectiv ea nu-si da seama ca ai un interes pentru ea si atnci a gasit alt baiat pe care il place mai mult si efectiv a uitat de tine!
sau
te place,dar are vreo problema cu netul, telefonul si ceva personal
sau
isi da seama nitel seama ca o placi, dar nu e sigura si ii e rusine si frica, iar atunci te evita in orice mod posibil
sau
poate nu-ti aduci aminte, dar ai facut ceva/ ai zis ceva ce a deranjat-o rau de tot
cel mai bine ar fi sa o cauti si sa mai vorbesti cu ea (nu despre ce s-a intamplat sau ce simti tu ). vorbeste cu ea cam ce vorbeai si inainte. daca vezi ca ea incearca sa te termine discutia repede inseamna ca are pe altcineva. testeaz-o un pic dupa iti dai seama cam ce este cu ea!

9 răspunsuri:
| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Poate are vreo problema de familie si nu-i sta capul momentan la a raspunde pe facebook sau la mesaje ..sau ai suparat-o. N-o poti aduce inapoi daca aceasta nu-si doreste. Poate doar sa-i recastigi increderea in cazul in care tu esti de vina pentru schimbarea ei.

| christos1234 a răspuns:

Poate ai gresit si ai deranjato cumva.

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca intre timp si-a gasi un alt iubit.

| SkyPilot a răspuns:

Poate si-a dat seama ca nu te place. Poate avea un prieten si s-a lasat dusa de val cu tine. Poate si-a dat seama ca nu te place. Poate ca pur si simplu nu vrea o relatie. Poate ca are o problema acasa, la scoala sau una de sanatate.
Daca ai adresa ei, trimite-i un buchet de trandafiri rosi impreuna cu un mesaj bine gandit in care sa iti ceri scuze daca ai gresit cu ceva fata de ea si sa ii faci un compliment bine gandit despre cat de mult apreciezi prezenta si convversatia ei.

| h3r a răspuns:

Poate s-a întâmplat ceva, ori ai deranjat-o cu ceva și în viziunea ei nu ai merita să-i explici ce și cum... cine știe, poate și-a făcut o relație. Pentru asta, îi poți lăsa un ultim mesaj, spune-i că ai vrea măcar o explicație.

| grab a răspuns:

Las-o intr-ale ei. nu te-a placut si nu e datoare sa iti dea explicatii. mai ales la varsta pubertatii. cauta alta mai frumoasa!

Răspuns utilizator avertizat
| XxTerrorxX1 a răspuns:

Cred ca ai deranjat-o cu ceva.

| RevolutionX a răspuns:

Si-a gasit pe altcineva iti spun sigur.