De fapt, la 1.65m si 70 de kilograme este chiar grasa, ca are 15kg peste limita care ar fi fost normala, adica 55kg.
Sfatuieste-o sa elimine painea, fainoasele, cerealele, dulciurile sucurile si sa se apuce serios de sport, adica sa alerge zilnic 5-10km sau sa sara coada in transe de cate 200 odata de mai multe ori pe zi.
Lipsa vointei de a baga in gura si a renunta la ceea ce ingrasa, a aaud-si aoco si daca acum nu are ambitie sa slabeasca, ce va face peste 5 ani de exemplu, sau 10 ani?
M-am gândit si eu la asta. Poate chiar 70 nu are, dar vreo 68 precis.
Si 68 de kg este tot foarte mult.
La 18 ani si 165cm, nu ar trebui sa aiba mai mult de 55kg, este totusi fata, mult prea tanara pentru a fii atat de grasa.
Iar tu nu poti face nimic, daca ea nu are vointa sa slabeasca si sa se mentina. Pacat, la doar 18 ani sa se complaca in situatia asta fara sa-i pese de cum arata...
Eu mă gândesc că poate fi o dereglare, pentru că a mers la sport și cu mine și mai multe. Știu că mănâncă puțin, mereu o doare burta, capul, are greturi, că cică nu mănâncă. Lucrează mult, dar la fel nimic.
Baiete, cu aer si apa nu te ingrasi!
Daca nu manaca in prezenta ta, inseamna ca manaca singura, cand ajunge acasa, pentru ca, are un surplus de 13kg, care nu sunt de la apa.
Durerile de burta si greturile nu apar de la lipsa mancarii, dar apar de la alte probleme si pentru asta, as sfatui-o s amearga sa faca niste analize medicale.
Parazitii intestinali de exemplu dau atat dureri de cap, greturi si dureri de burta!
E posibil să aibă ceva inconștient care nu îi permite să se poată abține de la a mânca excesiv și / sau nesănătos. Ar fi util un consult la un psiholog, poate reușește să afle și să elimine această cauză.
Nu în ultimul rând, un consult endocrinologic ar putea fi de asemenea util - poate are ceva probleme cu glandele.
Dacă ții cu adevărat la ea, mergi până la capăt, fii alături de ea și ajut-o să lupte.
Ajut-o si sustine-o ca sa poata slabi. Faceti impreuna miscare, incearca sa o motivezi mai mult.
Si sunt unele fraze ce le-ai scris care imi dau de gindit: mereu ia-am dat noi sanse, nu vreau s ao simt ca pe un deranj in viata mea, pentru ca nu stiu la ce sa ma astept.
Din cele scrise de tine reiese ca te-ai indragostit mai mult de aspectul ei fizic, dar o femeie trece prin mai multe schimbari se poate ingrasa in cazul de fata si atunci ce faci o lasi?
Doar Iubirea e in permanenta schimbare, ne modelam unul dupa celalalt.
Tu ne intrebi de fapt ce sa faca fata ta ca sa slabeasca, caci tu nu mai prea esti atras de ea.
Pai e normal sa te simti prost, dar fata ta cum se simte? In mod normal ea ar trebui sa se simta si mai prost.
Vorbeste cu ea, caci sa slabeasca este posibil, dar fara vointa si si disciplina, nu va ajunge nicaieri.
Insa da, problema este una delicata, iar de ea cam depinde totul.
anonim_4396 întreabă: