Depinde pe cine ar crede. îți dai seama că dacă zici adevăru aia o să joace pe victima că tu te-ai dat la ea și ea s-a opus și bla bla
Ghideaza-te dupa vechiul proverb romanesc indelung verificat : ''Fiecare pasarea pe limba ei... piere''. Bineinteles daca ''ciripeste''. Multa sanatate!
Adică ea vrea să îi spună iubitului tău că te iubește iar tu nu știi ce să faci?
Simplu, spune-i iubitului tăi cum au stat lucrurile.
Mai bine fii sinceră, decât să îl minți.
Ce naiba sa fie, a profitat de inocenta si naivitatea ta doar pentru placerile ei bolnave. Nu te iubeste, ce ai facut tu atât de mult pentru ea ca sa te poata iubi? A spus chestiile alea sa te faca sa accepti sa te culci cu ea.
"una dintre ele fiind o buna prietena a iubitului meu, un fel de fata-baiat. Iubitul "
O buna prietena de a iubitului tau? De unde stii ca nu si-o trage si cu prietenul tau?
Eu zic ca prietenul tau e un imputit
Eu am impresia ca ceea ce vrei tu sa stii nu are vreo treaba cu intrebarea a cui e vina. Vina este a amandoura, ea ca a insistat tu ca ai cedat, unde vezi ezitarea? Alcoolul nu face decat sa elimine inhibitiile sociale ceea ce a si facut. Si nu e vorba numai la tine ci si la ea, probabil de asta a avut si curajul sa-ti spuna ce are pe suflet.
Faptul ca este constienta ca-ti poate strica relatia si ca nu intentioneaza sa faca asta e un atu in plus sa ignori aceea "iesire" ca si cand nu s-ar fi intamplat. Macar acum stii cine te iubeste!