| jhonny_2304 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns rapid.
Ce credeti, e indicat sa-i spui unei fete (pe care o placi) pe mess ca o placi? Mai am vreo sansa sa fiu impreuna cu ea daca o sa ii spun ce simt prin intermediul mess-ului?
Un raspuns rapid.
Evident, dau fundita!
:*
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| any_6013 a răspuns:

Sincer, cea mai buna metoda de ati exprima sentimentele nu este prin mess.normal ar fi sa ti exprimi sentimentele fata de acea fata fiind fata in fata. dar in acelasi timp nu este nimic gresit.in zilele noastre multe cupluri isi exprima sentimentele pe mess.deci nu cred ca ar fi o problema in asta.succeskiss

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mess e ca si cum ai zice prin telefon asa ca incearca ca nu strica si cand o vezi vb in amanunte treaba

| baru a răspuns:

Salut. Nu cred ca este bine sa-i spui unei fete ca o iubesti sau ca o placi nici pe mess.si nici in direct. Asta denota slabiciune iar femeile profita de pe urma iubiri noastre. Dar, daca vrei sa-i areti ca -ti place de ea, trimitei pe mess flori, batei apropouri, fi foarte atent la ce-ti raspunde, trimitei tot felul de imagini cu indragostiti, si vezi cum se inclina. Dar nu te cobori Incearca sa gandesti cu mintea nu cu sufletul. Succes Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, mai, mai nu va mai pierdeti in cuvinte cind aveti ocazia sa fiti impreuna.Crezi ca au sa poata cuvintele rezolva ceva?

| deeeeeeaaa a răspuns:

De ce sa nu ai o sansa?thinking

raised eyebrows daca fata te place si ea. vei avea 100%:X

| alone a răspuns:

Daca esti timid e mai usor asa e mai simplu sa exprimi in cuv c simti decat sa ai sp fata-n fata!
Bafta!

| itarkan a răspuns:

Nu iti recomand sa folosesti acel mijloc de comunicare pentru a iti expune sentimentele in fata ei. Din cate imi amintesc eu, parca trebuia sa le si dovedesti, nu doar sa le spui. E adevarat ca vorbitul la distanta iti da tupeu, dar e doar un artificiu, care face mai mult rau unei relatii decat bine. Faci ceea ce vrei, dar cel mai bine o duci pe fata intr-un loc unde nu a fost(o scoti din mediul ei, o faci sa faca lucruri pe care in mod normal nu le-ar face), si situatia o sa fie radical schimbata.

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Personal cred ca daca mi s-ar spune prin intermediul mess-ului "salut! te plac. vreau sa fim impreuna. "etc etc... m-as gandi ca nu inteleg de ce nu-mi poate spune ceea ce simte face-to-face.Adica mess-ul nu ar trebui sa "cantareasca" atat de mult in relatia dintre doua persoane. happy

| Liviu3478 a răspuns:

Nu e buna ideea cu messu' cel mai bine este sa-i spui direct pentru ca asa vor fi emotiile acelea ca sa nu te balbai ca daca nu accepta si ea va simti aceste emotii si isi va da seama ca tu cu adevarat tii la ea si vrei sa fiti impreuna asa pe mess poate sa o considere ca si pe o gluma sau un test ceva big grin. Asa daca o scoti in oras unde-va si ii spui o sa iasa si cu :* altfel nu stiu daca o sa iasa ceva.

| Liviu3478 a răspuns:

Nu e buna ideea cu messu' cel mai bine este sa-i spui direct pentru ca asa vor fi emotiile acelea ca sa nu te balbai ca daca nu accepta si ea va simti aceste emotii si isi va da seama ca tu cu adevarat tii la ea si vrei sa fiti impreuna asa pe mess poate sa o considere ca si pe o gluma sau un test ceva big grin. Asa daca o scoti in oras unde-va si ii spui o sa iasa si cu :* altfel nu stiu daca o sa iasa ceva. Bafta multa!