Micutza de tine, eu te-as sfatui sa lasi tot ce ti s-a intamplat in urma si sa incerci tu singura sa lupti pentru el, incearca de la capat, fii sigura pe tine. daca el te privea dulce nu e exclus ca undeva in adincul inimii ti-a imaginat in postura cu dinsu.
Incearca sa-l cuceresti cu incetul, zimbaste-i...Indiferent de locul in care te afli, indiferent de persoanele cu care vorbesti, fii naturala! Nu incerca sa pari altceva decat esti, nu-ti modifica vocea pentru a fi mai mieroasa, incearca sa te comporti ca si cand ai fi intre prieteni pe care ii cunosti de o viata. Nimic nu este mai placut la o fata, decat sa o vezi ca se poarta cu naturalete, ca discuta degajat, fara aere de vedeta, dar si fara a fi umila.Succesul tau in a cuceri un baiat, depinde foarte mult si de cunostintele tale legate de psihologia baietilor.Cred ca amicul sau nu e atit de inrait impotriva ta decit mai mult in discutia ta cu prietena lui, poate s-au certat din cauza asta.eu nu stiu iti urez mult succes
Poate ca acei "prieteni" ai baiatului nu te cunosc si nu vor o necunoscuta pe langa "prietenul" lor.
pana nu vb cu respectivul baiat, nu iti perde speranta
si nu conteaza varsta!
bafta!
U ai 14...eu am 15 si prietenul meu tot 18 are. ne-am cun printre prieteni dar daca nu eram eu cea care a vb cu el acum nu mai ne cun deloc deci fa ce iti spune inima si nu mai apela la atati prieteni de-ai prietenilor lui bafta
Vorbeste cu el personal
Nu lasa prietenii lui sa se bage in asta
Du-te la el si vorbiti, imprieteniti.va
Apoi incearca sa afli daca si el te place
Sunt sigura ca isi va schimba parerea
Multa bafta. Si fi curajoasa
And
Have Fun :*
beausingurlamasamea întreabă: