| SuntMidu a întrebat:

Salut! Am nevoie de un sfat. Când vorbesc cu fete de care nu sunt chiar atras, vorbesc așa lejer cu ele, filtrez fără probleme, am cea mai mare încredere în mine. Dar când vorbesc cu o fată cu care chiar vreau ceva mă blochez. Nu știu ce să îi zic, și nu-s genul care nu știe să vorbească cu o fată, dar efectiv când vorbesc cu cineva de care îmi place, îmi pierd toată încrederea, mă simt ultimul simp. As vrea câteva sfaturi de la cineva care a trecut prin asta, cum pot să fiu în largul meu când vorbesc cu ea. Adică pe celelalte fete vorbesc de parcă e clar ca vreau sa fiu cu ele, iar cu fata de care îmi place vorbesc de parcă vreau să fiu cel mai bun prieten…

1 răspuns:
| dullcat a răspuns:

Buna.Din moment ce blocajul e psihologic, tot acolo trebuie sa rezolvi problema.Asadar incearca sa-ti imaginezi ca vorbesti cu o fata de care nu iti place.Plus, lasa totul sa decurga firesc, nu analiza si cantari orice cuvant, nu te mustra pentru ce ai zis vs ce consideri ca trebuia sa zici, fiindca nimeni nu-si mai aminteste astfel de detalii in cateva zile.Succes.