| Capișon a întrebat:

Am nevoie de un sfat ceva!
Am 19 ani și am făcut sex doar de 2 ori (menționez o fost același băiat )! Specific că asta s-a întâmplat anul trecut și că a fost prima data pentru mine și el!
Faza e că de atunci nu am mai facut-o deloc, iar de atunci mă tot masturbez! Adică mă masturbam și înainte! Am foarte mult timp de când fac asta! Ar putea fii vreo problemă dacă mă tot masturbez așa de mult? Sau dacă aș face din nou sex aș mai avea plăceri?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Continua sa practici masturbarea pana in momentul in care vei deveni iubita ''autentica'' a unuia care sa te iubeasca pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce ai fost....candva. Succes. Multa sanatate!

| HazelEyes77 a răspuns:

Cauta ti pe cineva si sigur se rezolva problema. O sa te simti mai bine cu siguranta.

| theillusoryman a răspuns:

Saracuta de tine.Mi s-a făcut milă. Vino la mine că te consolez eu.

| Balanica12 a răspuns:

Nu este o problema sa te masturbezi din contra e bine, dar mai bine este sa faci sex. Sigur vei avea placeri daca ai face din nou sex. Nu inteleg de ce te stresezi cu asta, inpacate cu el nu mai sta asa stresata. Ti-am explicat data trecuta care-i treaba, vezi si analizeaza si tu vezi daca merita o sansa. Nu mai gandi atat, treci si la fapte. Tot prea putine detalii ai dat. Mersi!