| Cat_3006 a întrebat:

Salut, am nevoie de un sfat. Cu 2 ani in urma imi placea de un baiat (T) si lui de mine, am fost impreuna mult timp apoi eu l-am lasat pentru altul (C), cam peste 3 luni m-am despartit de celalt pentru ca a plecat in Franta si nu mai puteam fi cu el, acum din septembrie iarasi am inceput sa fiu impreuna cu (T), acum 2 luni i-am zis ca e mai bine sa ne despartim pentru un timp pentru ca nu stiam ce e cu mine, acum vreau iarasi sa fiu cu el, ce sa fac? cum sa ii spun?

3 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

O sa fie dat peste cap daca ii zici iar
deja devii iritanta pentru el il iei il tii dai de altul il lasi il lasi pe celalalt il iei iar pe el eu cred ca esti prea indecisa +ca nu este sanatos cea ce faci

| Cat_3006 explică:

Desteapto sau desteptule! am avut nevoie de un sfat cum sa ii spun... cum sa vb cu el nu sa ma critici! perfecto/le

| amy18 a răspuns:

Daca tu esti decisa sa stai cu el atunci eu iti propun sa ii spui pur si simplu ce simteai atunci. si eu am fost in aceeasi situatie si din cauza faptului ca nu am avut curajul sa ii spun ca il iubesc l-am pierdut pentru totdeauna! Spune-i pur si simplu ce ai simtit tu atn fara minciuni ii explici ca erai confuza si daca a simtit cv pentru tine atn va fi decis sa o ia de la capat cu tine. Bafta