Ea te place, dar tu te vinzi prea ieftin si fara talent.
Invit-o undeva si pune-i in vedere niste aspecte, cum ca joaca asta de-a smecherita pe tine te lasa rece si ar face bine sa nu isi mai dea atata importanta.
Asigur-o ca tu o iubesti dar nu poti avea o relatie de copii rasfatati cand voi sunteti deja studenti si ar trebui sa savurati altfel aceste sentimente, mult mai sincer si mai intens.
Daca nu si-a trait copilaria destul si inca mai simte placere din gesturile astea puerile, roag-o sa se comporte in conformitate cu varsta pentru ca devine penibila.
Parerea mea.
Ah, si ca sa o convingi, mergeti mai des la piscina, arata-i potenta si te va cauta ea cu salteaua cand ii va veni mintea la cap
Succes!
Cel mai probabil, in discutia pe care ai mentionat-o i-ai dat de inteles ca nu te mai intereseaza. Incerca sa ii dovedesti contrariul.
Totusi. ea macar tine la tine?
In cazul asta, ar trebui sa vorbiti si sa clarificati lucrurile. Observ ca ea a ales cea mai proasta varianta : sa te ignore.
Stii, doar ea te-ar putea lamuri. Noi aici ne dam cu parerea dar ea e cea care stie raspunsul. Deci, dupa cum ti-am zis, ar trebui sa vorbiti.
Iar daca tu incerci sa vorbesti cu ea si continua sa te ignore, parerea mea e ca nu are rost sa te zbati.
Păi eu aş zice că ai o şeansă cu ea, adică te place, dacă o placi şi tu spune-i, va fi foarte fericită. De exemplu : Invito în parc sau undeva şi surprindeo cu o floare sau un mic cadouaş, va fi foarte fericită! Sper că te-am ajutat!