anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de un sfat practic. Sa va explic situatia. Acum 2 ani am incercat sa fiu cu o fata, insa ea nu a vrut. Ok si de atunci am ramas prieteni. Acum cateva luni insa iar m-a apucat si iarasi imi place de ea, insa a aparut o problema. De anul trecut i-am facut cunostiinta cu mai multi dintre prietenii mei, si vad sau poate ma insel, ca ii place de unul din amicii mei. Eu nu am mai incercat sa ii spun nimic fetei pentru ca stiu ca nu ma place...dar acum vad ca se intelege cu amicul meu. Si din cauza asta trec prin niste stari chinuitoare. Cand sunt cu ei prin preajma, incerc sa nu le stric starea mereu m-am dat mai la o parte. Dar ma doare foarte tare cand ii vad, nu fac crize de gelozie dar inauntrul meu moare ceva. Cum sa fac sa pot sa ma retrag fara sa ma observe ei. Noi cand iesim mai multi e cam inevitabil triunghiul din noi 3. Nu as vrea sa stie nici el nici ea ca imi place de ea. Ce sa fac in situatia asta? Ma scuzati pentru atata vorbaraie laughing dar e o situatie jenanta big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inearca sa-ti faci si tu o prietena ca nu o fi ea printesa pamantului. Ma gandesc ca daca iti acorda prietenia si deveneati iubiti iar acum te insela citeam despre tine in ziare? I-ati inima-n dinti si cauta-ti o fata cu care sa te potrivesti in toate cele, numai asa vei putea sa scapi de aceasta napasta, daca nici asa te invit la psiholog ca gelozia este periculaosa. Iti dau exemplu pe Dinu Maxer, facea cuplu cu Nicoleta Luciu iar cand cineva o baga in seama el se inrosea de mama focului, acum omul are copil si toate cele, cum crezi ca a facut asta? gasindu-si alta fata frate

4 răspunsuri:
| KamyKaze666 a răspuns:

Pai ai putea sa-i spui e iarasi ce simti pentru ea cu adevarat daca chiar o placi merita sa incerci dar raspunsul are multe sanse sa fie nu daca tu nu ai comunticat mult cu ea in timpul asta ai fi putut sa te apropii de ea ca prieten si ai fi avut o sansa in plus.
Ori ii poti evita sa numai stai in acel grup.
Ori poti continua sa stai in grup si sa suferi.
Salve si mult noroc!

| RAY a răspuns:

Si eu am vrut dar ea nu a mai putut ca se apropia sa nasca si era si casatorita ce trist pai fa ce face un barbat o impartiti in 3

| Chupulix a răspuns:

Spune-i ca ai vazut chimia intre cei doi ( ea si amicul tau) si preferi ca daca viitoare sa iasa doar ei, fara tine. Poate, poate iese ceva.

| ღAl3xuTzaAlyღ a răspuns:

Ramai indiferent. Nu arata disperare. Daca e sa fie ceva o sa fiewinking