| soorina a întrebat:

Salut,am nevoie foarte mult de sfaturi nu stiu ce sa fac in cazul meu chind am avut relatii sexuale cu iubitul meu care de la inceput a mers bine dar acum simt ca nu ma mai iubeste dar oricum ma mai suna mai vrea sa ne mai vedem dar cam rare ori, nu-mi scrie nu-mi suna sa vorbeasca cu mine ce poate fi este asa caracterul sau pur si simplu nu ma iubeste ce sa fac?

10 răspunsuri:
| Noone4u a răspuns:

Probabil ca doar a vrut sa faca sex si atat, in general baietii asa fac, iar dupa ce au terminat toata treaba se indeparteaza de tine treptat si facandu`te sa crezi altceva decat motivul real

| soorina explică (pentru Noone4u):

Off nici nu vreau sa cred asta dar cum poate fi asa dac el vine la mine vrea si sex dar si sai fiu alaturi dar asta un timp si apoi se schimba... poate sa termin si sa-l uit dar ma tem de vorbe eu numai cu el am avut relatii.

| Noone4u a răspuns (pentru soorina):

Vorbele sunt doar vorbe.

| luniii a răspuns:

Daca tu ai impresia ca tot ce zboara se mananca te cam inseli amarnic! Iubitul tau si-a facut treaba si acum poti s ate astepti sa iti dea papucii. Draga mea un baiat in perioada adolescentei ar face si ar zice orice ca sa ajunga in patul unei fete.
Pricepi? Parerea mea da-i pace, nu te amagi.oh go on

| sebysebyca a răspuns:

Baa radu catalin tanase, mai pune dracului o virgula, un punct ceva, sa ma pot odihni cand citesc! pai daca turui dupa cum scrii, cu siguranta tipul ti'a dat cu praf de mers.

| midu89 a răspuns:

Poate fi si caracterul, sunt baieti care nusi arata dragostea asa cum am dori noi dar asta nu inseamna ca nu ne iubesc.pai inca iti spune ca te iubeste, inca te alinta.inca se mai joaca u tine(chiar daca mai rar)? daca da inseamna ca totul e bine. iar daca nu, inseamna ca a vrut doar sex.

| soorina explică (pentru midu89):

Imi zice ca si ma iubeste, eu ii zic lui dar el zice mai rarut si mai dragut ma alinta dar nu ma ranjeaza ca rar si are un asa caracter parc nu ma iubeste

| soorina explică (pentru midu89):

Mi-a spus ca ma iubeste dar eu am zis ca nul cred dar el mereu ma contrazice zice ca ma iubeste dar nu-i place sa vorbeasca des despre asta, poate ar trebui sa mai rabd sa mai vad ce face el.

| midu89 a răspuns (pentru soorina):

Eu zic sai acorzi mai mult timp, poate nu e genul de baiat care sa isi exprime sentimentele mai des, dar asta nu inseamna ca nu te mai iubeste, daca era asa, se despartea de tine de mult.

| BiiAaaa a răspuns:

Cauta-ti altul ...nu cred ca te mai iubeste!