| asdefend a întrebat:

Salut,am nevoie sa stiu daca Titan GEL pentru marirea penisului are rezultat si daca il folosesti ceva timp, dupa ce nu il mai folosesti ramane marimea obtinuta? Are efecte negative? Ms mult

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar nu exista pastile, geluri sau aparate care maresc penisul!
Daca ar exista asa ceva, demult nu s-ar mai plange nici un barbat ca are penisul mic!
Singurul lucru posibil, de marire a penisului, este operatia chirurgicala, operatie care s epoate face dupa 20 de ani, cand corpul s-a oprit din crestere si dezvoltare.
.

| corbulalbrosu a răspuns:

Dimensiunea penisului nu poate fi modificata prin nicio metoda medicala sau empirica. Marimea este stabilita genetic la fel ca si lungimea bratelor, a picioarelor, adica a tuturor organelor din constitutia corpului. Folosirea unor aparate sau de substante "minune" care maresc dimensiunea penisului intr-un timp record sunt minciuni sfruntate prin care excrocii se imbogatesc pe seama unor creduli naivi nefericiti ai sortii. Invata-te sa-ti folosesti celelalte "dotari" cu ajutorul carora poti face fericita si satisfacuta o femeie. Succes!