| DuNh1LL a întrebat:

Am nevoie urgent de niste raspunsuri calumea.In legatura cu http://www.tpu.ro/......in-o/.Ieri seara m`am intalnit iar cu tipa asta...pfoai a fost distractie maxima :X Eu incercam sa ii arat ca o plac si cred ca am reusit oarecum. Exact la fel cum am facut si data trecuta, unde era ea, eram si eu etc etc..Cred ca si ei ii place putin de mine, mi-am dat seama de asta prin niste gesturi de ale ei, dar in fine.A fost smechera rau seara...si la final am condus`o acasa si inainte sa ajungem in fata blocului ei i-am cerut numarul de telefon.Mi l-a dat :D si din nou la despartire ne-a imbratisat pe toti bineinteles in semn de prietenie,dar cand a ajuns la mine chiar nu imi mai venea sa-i dau drumul;)).Si cam asta a fost tot, eu nu sunt din oras cu ea, stau la 15 km distanta,si azi plec acasa,in fiecare weekend ma duc pe la ei prin cartier,doar ce i-am sunat pe cei cu care am fost aseara sa vad daca ies prin cartier si toti aveau treaba :| ma gandeam ca daca sunt si ei, e si tipa asta o sa`mi fie mai usor sa actionez, adica daca sunt singur cu ea o sa ma intimidez :| Plus ca aseara am avut si cateva beri la bord si eram mai tupeist.Intrebarea mea este:sa o sun si sa o intreb daca iese prin cartier? adica nu prea stiu ce sa-i spun daca e sa iesim cu toate ca ea si-a cam dat seama ca o plac, cum s`o fac clar sa stie ca o plac? adica mi se pare cam nasol sa ma duc la ea si sa ii zic "Te plac" :| cel putin asa mi se pare mie.Astept cat mai multe raspunsuri.

1 răspuns:
| avandra a răspuns:

Ai putea incerca sa o contactezi, vezi cum reactioneaza din discutie si apoi iti vei da seama daca este sau nu cazul sa o inviti in oraswinking