| BornToDie67 a întrebat:

Am niste intrebari pentru cei single! Reusiti sa acceptati aceasta postura in care sunteti "pusi"? Cum faceti fata acestei realitati? Nu deveniti enervati cand ceilalti, care probabil sunt mai naivi sau altfel, au partener/a? Nu sunteti tristi atunci cand nu puteti merge in diferite locuri tocmai pentru ca va doriti sa iesiti cu persoana iubita? As dori raspunsuri cat se poate de sincere.;-)

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu ma resignez cu singuratatea fara probleme.
Fac faca bine, cateodata mai vine tristetea peste mine dar trece si tot asa, cateodata zic ca unii care arata urati fata de mine au pe cineva ori ca au bani sau cine stie ce le ofera, poate dragoste sau marimea de jos are standardele ei, nu stiu sigur. Sunt multe optiuni. Nu am de ce, tristetea vine si pleaca, oscileaza.

| madyddd a răspuns:

Hai frate, m-ai facut sa-mi reamintesc anumite chesti si sincer nu stiu daca e de ras sau de plans...
Si sa-ti zic ca, vorbeam cu fostul zilele trecute si zice asta: „mi-e dor de tine...te-as lua in brate
te-as gadila, te-as bate cu perna, te-as saruta pe gat pe maini pe abdomen si...alte chesti".
Trist, nu? Adica na' incearca asta din nou si ma baga iar in suferinta. mortii ma-si de nostalgie ca ma apuca iar,in fiecare zi...
In fine, da cred ca "reusesc" sa traiesc in aceasta postura sau macar incerc sa traiesc si ma obisnuiesc cu ideea. Oricum nu disper, intelegi? N-am probleme daca vad cupluri, neeeah mi se pare ok ca totusi ghinionista sunt eu, de ce sa ma enervez pe altii asa degeaba? Fiecare cum isi asterne asa doarme, ori ca sunt eu mai mofturoasa ori ca... dracu' stie da' Cupidon nu-si face treaba.
Cat despre iesirile in "diferite locuri tocmai pentru ca va doriti sa iesiti cu persoana iubita", alta tampenie si asta. Tocmai iesitul asta face bine, daca as sta in casa singura si trista ca: vai, imi lipseste el si nu mai ies de acum incolo ca vezi Doamne nu stiu ce, crezi ca ar fi bine? Cu iubit sau fara viata merge inainte, si totusi... astept sa vina unu' sa ma incalzeasca in noptile reci.

| JoshuaNNN a răspuns:

Da, "starea" asta ma reprezinta si pe mine, tot timpul am dorit sa am pe cineva, dar timiditatea nu m-a lasat.In mare parte sunt afectat, dar nu stiu cum sa trec peste acest obstacol.
Sper ca te-a facut sa te simti mai bine raspunsul meu, sa stii ca mai sunt altii care trec prin asa ceva; deci capul sus, poate ca noua ne este pus ceva bun de-o parte!

| BornToDie67 explică (pentru JoshuaNNN):

Corect, sigur fiecaruia dintre noi ne este rezervat ceva bun, insa momentul este cel care incurca toate lucrurile... Asta e!

| CristiB93 a răspuns:

Ba da, devin foarte enervant si trist ca nu pot merge in anumite locuri si ca nu am chef sa merg singur fara o persoana iubita. Dar acum eu te intreb, ce vrei sa fac? laughing Nu pot merge la magazin si sa cumpar persoana iubita. Scuze daca sunt enervant.

| BornToDie67 explică (pentru CristiB93):

Fara ironii, mersi de interventie, nu era cazul.

| CristiB93 a răspuns (pentru BornToDie67):

Ba da era cazul, sunt in aceeas situatie, in fine cu atitudinea asta nu ma mir de ce esti singura.

| BornToDie67 explică (pentru CristiB93):

Nu era cazul sa intervii cu acea ironie si nici macar nu ma cunosti... In fine, oricum nu ma bucur ca esti in aceeasi situatie.

| AtateaConditii a răspuns:

Da, m-a enerveaza ca baietii faini plac fetele frumoase si blege, proaste, false... dar n-am ce sa fac, nu imi place sa fiu cu cineva care ma refuza si nici nu imi place sa refuz oamenii care ma plac sincer dar eu nu pe ei. Mereu baietii care nu imi plac ajung sa se dea la mine. Mai bine singura, oricum imi doresc un baiat care nu are pretentii de la mine si nici eu de la el, sa fim liberi si sa nu fie o regula in care sa ii spun tot ce fac si el la fel, sa ma sune de 10 ori pe zi ca sa vedem ce facem. Cu cat vorbesti mai des cu persoana iubita cu atat o descoperi mai repede si te plictisesti de ea, ai timp sa vorbesti cu ea dupa casatorie toata ziua, asa ca nu va grabiti.

| Dariusuu a răspuns:

De ce să mă enervez când văd în jurul meu doar interese?
Majoritatea fetelor de 14, 15 ani ( aici intră şi băieţi ) vor să aibă pe cineva doar ca să fie în pas cu moda. Cum să fie vorba de iubire dacă tipul îi cere tipei din prima săptămâna sex că dacă nu o părăseşte şi după tipa afirmă că a vrut doar să-l ţină lângă ea.
Nu vreau să generalizez, există cupluri care chiar se iubesc cu adevărat dar când văd că o fată termină a 7-a relaţie într-o lună deja te pune pe gândit.
Trist nu sunt, iubita mea stă ascunsă încă deci încă o aştept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerc sa o neg sincera sa fiu. Sa ma mint ca nu sunt. Si imi umplu cat mai mult timp cu persoane care sunt indragostite de mine, uneori incerc sa ma mint ca si eu sunt indragostita de acea persoana. Incerc sa-mi induc starea. Pana la urma creierul crede ce ii spui. Dar chestiile astea le las doar pana la vorbe, fapte nu.

Ce e drept da, ma enerveaza sa vad lingaciosi care fac schimb de saliva pe strada. Inainte cred ca era " oh ce draguti sunt ". laughing

Nu am de ce sa fiu trista din acest motiv laughing. Nu am nici un loc in care trebuie sa fiu musai cu iubitul. Uneori e bine sa fi singura, pentru mine este benefic. Sunt fericita mai usor, chiar daca nu zi de zi ca intr-o relatie.

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, uneori singuratatea chiar mai bine dispune. Trebuie sa incerci sa te consolezi cu ideea. Uneori mai este nevoie si de libertate.

| BornToDie67 explică (pentru Daalalifnuunalif):

Corect, insa eu personal, am tot avut parte de libertate...

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru BornToDie67):

Ei, daca iti doresti o relatie, cauta sa gasesti o fata care sa te merite. Nu orice fata este poate de anasul tau. Sper ca ma intelegi ce vreau sa zic. Dumnezeu are si jumatatea ta, numai sa vrei. Ai sa vezi!

Sunt fata. Mersi oricum de sfat!

A, scuze, nu stiam. Ei, la tine poti lua sfatul meu in loc de fata, baiat. La fel sa fii o fata tare in caracter, si sa nu te lasi oricui. Fetele cuminti se cauta la vremea insuratorii, nu-i asa?

Nu-i nimic. Oricum la mine nu e chestie de cumintenie, nu ma consider asa.Doar ca ma refeream la o relatie mai stabila, de aventuri am tot avut parte.

A, am inteles abia acuma. Ei, trebuie sa fii foarte atenta! Un baiat de relatie sigura, gasesti abia dupa 20 de ani. Cei sub varsta de 20 de ani, habar nu au ce vor de la viata macar!

Intr-adevar... si oricum tine mult si de imprejurarile in care te afli.

Asa este. Cum iti alegi baiatul, asa il ai pe toata viata cand a fi sa te mariti.

| LoriLoL a răspuns:

Eu sunt o fire f independenta, mereu trebuie sa fac schimbari pentru ca ma plictisesc.imi place singuratatea la nebunielaughing si am 21 de ani.nu ar trebui sa fie asa dar nici nu ma grabesc.inca n-am intalnit pers potrivita.imi indrept atentia spre alte obiective.