Buna.
1.Nu majoritatea isi doresc asta.
2.Este normal atata timp cat iti face placere/Este normal ca noi sa va facem voua sex oral?
3.Este igienic pentru ca probabil inainte se spala.asta daca nu o iei pe una de pe centura.
4. Da, exista riscuri.Bolile cu transmitere sexuala care pot fi contactate prin sex oral: chlamydia, gonoreea, herpesul genital, HIV, virusul papiloma uman (HPV), sifilis, infectii vaginale fungice, uretrita negonococica (NGU).
5. Da, imi place dar nu fac din asta un obicei.
1. da
2. da
3. daca fiecare se spala inainte pe dinti, pe maini si pe organele genitale, e mai igienic ca un sarut fara sa te speli pe dinti in prealabil.
4. da, daca nu se respecta regulile de igiena sau daca partenerii nu si-au facut analizele necesare inainte.
5. da
Lipsa mai multor raspunsuri denota extrem de clar...atat ipocrizia - exista 2 categorii: cei care nu recunosc, si care... - cat si expunerea la riscul maxim de devalorizare/saracire/aplatizare a relatiei de cuplu, cu consecinta trista, fie a destramarii relatiei, fie a inceperii duplicitatii, cu fata zambitoare, mascata, care ascunde nemultumirea fata de ne primirea/savurarea/valorizarea si asa!, a componentei orale! Si va intreb: MERITA?!
Subscriind la cele afirmate de Brigaela, adaug ca, in conditii de igiena fireasca, vaginul este mai curat decat multe alte parti ale corpului nostru! De aceea se si practica dusul impreuna inainte, cat si eventual, doar spalarea locala, pentru a fi ok, cat si de a-l respecta pe celalalt, permitandu-i sa te omagieze si acolo, inedit, si exotic, in zona cea mai cea! (de maxima fragezime!).
Se practica din zorii omenirii, dar abia relativ recent, in conditiile evoluitie spirituale si culturalizarii mai intense a actului amoros, a devenit mult mai complexe!
In Occidentul lipsit de falsa pudibonderie, au aparut multe lucrari dedicate acesti subiect!
Ati uitat de Kama Sutra?! Cat firesc, cat amor, dedicat placerii, sanatatii, echilibrului, implinirii si dovedirii consideratiei si iubirii fata de Ea!, in principal...
Sa va mai amintesc ca, la ora actuala, fara sex oral imensa majoritate a Femeilor nu reusesc sa ajunga la orgasm?!
Iubiti-va mult si curat!
Fratilor, va rog eu lasati intrebarile astea pentru dupa Revelion! Nu de alta, da' nu mai pot manca sarmale la noapte
Nu vreau sa vorbesc mult si prost, consider ca sexul oral de ambele parti este exceptional atata timp cat va cunoasteti cu adevarat si puteti vorbii sincer despre orice.
Nu mi se pare ceva iesit din comun depinde si cu cine o faci ca asta doar nu o faci de ex daca ai avut 10 iubiti i facut-o la toti asta numai in cazul in care esti infocat sunt anumite persoane inebunite dupa sex oral.cam atat pa pa
1Da
2Da, dar ai grija la boli
3Este igienic ca se spala inainte
4Ai putea lua boli cu transimtere sexuala
5Da imi place
Buna!
1. Da, majoritatea femeilor isi doresc dar si mai mult sa faca.
2.Pai,cam majoritatea asa fac:-&, dar nu cred ca este normal.
3.Pai,nu prea igienic, dinpunctul meu de vedere!
4.Nu stiu, nu cred, depinde si de femeie.
5.Sunt fata.Nu,nu cred ca mi-ar placea chiar daca este mai bine decat cel "normal". Sper sa te fi dumerit intr-un fel
1. DA 2.DE CE nu? nu este daunator. 3.Nu este neigienica daca genitalul este spalat.Ba chiar sucul vagilnal sau sperma nu fac niciun rau.4.Nu 5.Ambele genuri cred ca ar face si ar primi, depinde de caracterul fiecarei persoane.